Mešanica v prahu s šitake gobami in jurčki za pripravo omake za Risotto.
pšenična moka, koruzni škrob, jedilna sol 10,3%, sirotka v prahu, sončnično olje, sojina moka, izvleček kvasa, sušene gobe 2% (jurčki 1%, šitake gobe 1%), sušena čebula 2%, laktoza , arome, začimbe, karamelizirani sladkorni sirup, mlečne beljakovine.
per 100g/ml | |
---|---|
Embalaža (g) | 40 g |
Energijska vrednost (kJ) | 1520 kJ |
Energijska vrednost (kcal) | 361 kcal |
Maščobe (g) | 10.1 g |
- od tega nasičene maščobe (g) | 1 g |
Ogljikovi hidrati (g) | 54.5 g |
- od tega sladkorji (g) | 7.9 g |
Prehranske vlaknine (g) | 3 g |
Beljakovine (g) | 11.1 g |
Sol (g) | 10.85 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Gluten |
da
|
Lahko vsebuje | - No Values |
Sirotka |
da
|
Lahko vsebuje | - No Values |
Sojo |
da
|
Lahko vsebuje | - No Values |
Laktoza |
da
|
Lahko vsebuje | - No Values |
Mleko |
da
|
Lahko vsebuje | - No Values |
Zeleno |
da
|
Lahko vsebuje | - No Values |
Jajca |
da
|
Lahko vsebuje | - No Values |
Da - recept predvideva aditiv
Ne - recept ne predvideva aditiva
N/A - ni navedeno
Sestavine: 150 g piščančjih prsi, 150 g šampinjonov, 220 g riža, 1-2 stroka česna.
1. Piščančje prsi narežite na kocke in jih v loncu na 1-2 žlicah sončničnega olja na zmernem ognju pražite 3-4 minute ter občasno premešajte.
2. Dodajte narezane šampinjone, sesekljan česen in riž, pražite še 1-2 minuti in ves čas mešajte.
3. Vsebino vrečke raztopite v 600 ml mlačne vode in postopoma dodajte v lonec, tako da bo riž ves čas pokrit.
4. Pri nizki temperaturi kuhajte 17-19 minut.. Po želji dodajte parmezan.