Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MAGGI Trattoria a Casa Recept za Tagliatelle ai Funghi 40g

(0)
Adimo
.

Informacije o izdelku

Mešanica v prahu s šitake gobami in jurčki za pripravo omake za testenine.

.

Sestavine izdelka

pšenična moka, koruzni škrob, jedilna sol 10,3%, sirotka v prahu, sončnično olje, sojina moka, izvleček kvasa, sušene gobe 2% (jurčki 1%, šitake gobe 1%), sušena čebula 2%, laktoza , arome, začimbe, karamelizirani sladkorni sirup, mlečne beljakovine.

Več informacij

.

Hranilne vrednosti izdelka

per 100g/ml
Embalaža (g) 40 g
Energijska vrednost (kJ) 1520 kJ
Energijska vrednost (kcal) 361 kcal
Maščobe (g) 10.1 g
- od tega nasičene maščobe (g) 1 g
Ogljikovi hidrati (g) 54.5 g
- od tega sladkorji (g) 7.9 g
Prehranske vlaknine (g) 3 g
Beljakovine (g) 11.1 g
Sol (g) 10.85 g
.

Alergeni v izdelku

Gluten
da
Lahko vsebuje
Sirotka
da
Lahko vsebuje
Sojo
da
Lahko vsebuje
Laktoza
da
Lahko vsebuje
Mleko
da
Lahko vsebuje
Zeleno
da
Lahko vsebuje
Jajca
da
Lahko vsebuje

Da - recept predvideva aditiv
Ne - recept ne predvideva aditiva

N/A - ni navedeno

.

Značilnosti in prednosti

•Brez dodanih barvil in konzervansov.
• Na soncu zorjena čebula.
.

Način priprave

Sestavine: 300 g šampinjonov, 1-2 stroka česna, 250 g širokih rezancev, 150 ml smetane.
1. V loncu na 1-2 žlicah sončničnega olja na zmernem ognju 2-3 minute pražite sesekljan česen in narezane šampinjone.
2. Vsebino vrečke raztopite v 250 ml mlačne vode, dodajte 150 ml smetane in premešajte, da ne nastanejo grudice.
3. Šampinjone in česen prelijte s pripravljeno zmesjo in kuhajte 3 minute na zmernem ognju ter rahlo mešajte.
4. V lonec z omako dodajte kuhane in odcejene široke rezance ter jih dobro premešajte z omako, nato pa posodo odstranite s štedilnika. Postrezite s parmezanom.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje