SPLOŠNI POGOJI NESTLÉ ZA UPORABNIŠKO USTVARJENO VSEBINO

 

S predložitvijo svoje Vsebine potrjujete, da ste prebrali in razumete te Pogoje in določila (»Pogoji«) in s tem potrjujete, da se strinjate, da vas le-ti zavezujejo. Če smo izbrali vašo Vsebino, vas bomo prek platforme za družabne medije kontaktirali in prosili za dovoljenje, da jo Nestlé uporablja na kanalih in spletnih mestih v lasti družbe Nestlé. Za potrditev strinjanja s temi pogoji preprosto odgovorite s hashtagom, ki vam ga bomo sporočili. Če v 7 dneh od zahteve ne prejmete odgovora, Vsebina ne bo uporabljena. Ti pogoji prevladujejo nad katerim koli sporazumom, ki ga imate vi ali vaš delodajalec s katerim koli podjetjem v skupini Nestlé. Skladnost z zakoni jemljemo zelo resno. Če katera koli Vsebina ni v skladu s temi Pogoji, si pridržujemo pravico do vseh potrebnih ukrepov. Te pogoje lahko brez predhodnega obvestila kadar koli spremenimo.

 

1. Vaša vsebina. Ne pozabite, da ste pravno odgovorni za tisto, kar predložite. Preden pošljete vsebino, se prepričajte, da ste upoštevali naslednja pravila:

 

1.1 Pravice intelektualne lastnine. Morate biti avtor vsebine ali pa imeti dovoljenje avtorja za njeno uporabo. Če niste polnoletni ali imate zakonitega skrbnika, prosimo, da pred oddajo Vsebine pridobite njegovo izrecno pooblastilo.

 

Če prejmemo obvestilo o kršitvi, bomo odstranili vso Vsebino in sodelovali z lastniki avtorskih pravic, da bi razrešili te težave. S predložitvijo svoje Vsebine podeljujete družbi Nestlé brezplačno, trajno (razen v zvezi z avtorskimi pravicami, za najdaljše možno obdobje zaščite avtorskih pravic, ki je na voljo po veljavni zakonodaji katere koli jurisdikcije), nepreklicno, neizključno, s pravico do podlicenciranja, svetovno licenco za uporabo, kopiranje, urejanje, spreminjanje, prilagajanje, prevajanje, komuniciranje z javnostjo, objavljanje, distribuiranje, ustvarjanje izpeljanih del in združevanje svoje Vsebine (v celoti ali delno, samostojno ali z drugimi elementi, v kateri koli obliki, v katerem koli mediju). Lahko se odločimo, da vaše Vsebine ne bomo objavili.

 

 

 

1.2 Osebnostne pravice. Če se v vaši Vsebini pojavi katera koli oseba, jo morate obvestiti o teh pogojih in pridobiti njeno izrecno dovoljenje. Če ta oseba ni polnoletna ali ima zakonitega skrbnika, prosimo, da pred oddajo Vsebine pridobite izrecno dovoljenje staršev ali zakonitega skrbnika.

 

 

1.3 Zasebnost. Ne smete nalagati ali razpošiljati vsebine, ki krši pravice nekoga do zasebnosti, ne smete dajati kontaktnih podatkov zase ali za koga drugega ali zahtevati osebnih podatkov od katerega koli uporabnika. Vaša zasebnost je za Nestlé zelo pomembna. Vaše osebne podatke bomo uporabili v skladu z našo politiko zasebnosti, objavljeno na https://www.maggi.si. Ne pozabite, da lahko vse informacije, razkrite v vaši Vsebini, postanejo javne.

 

1.4 Prepovedano vedenje. Ne smete nalagati ali pošiljati vsebine (a), ki je neprimerna, nezakonita, nespodobna, obrekovalna, grozeča, ustrahovalna, pornografska, nadlegujoča, sovražna, rasno ali etnično žaljiva; ali (b) krši zasebnost, pravico do osebne podobe ali pravice intelektualne lastnine nekoga; ali (c) ki spodbuja nezakonito ravnanje; ali (d) ki bi lahko ogrozila sistem (neželena pošta, virus, trojanski virus, zlonamerna ali škodljiva programska oprema ali drug material, ki lahko prekine, uniči ali omeji funkcionalnost sistema). Ne smete (e) uporabljati nobenih avtomatiziranih sredstev (robotov, pajkov itd.) Ali storiti ničesar, da bi motili ali posegali v spletno mesto ali sistem ali njegovo zaščito in vse informacije, ki jih vsebuje (vključno z obratnim inženiringom). Ne smete (f) nalagati ali pošiljati vsebine, ki krši te pogoje in določila.

 

Ni dovoljena uporaba katere koli platforme Nestlé v komercialne namene, za oglaševanje ali pridobivanje strank v zvezi s katerim koli izdelkom ali storitvijo ali za peticije, akcije ali sheme. Ne smete se pretvarjati, da ste nekdo drug.

 

2. Strinjate se, da boste Nestlé in njegove uslužbence, zaposlene in dajalce licence zaščitili pred in proti vsem izgubam, škodi in stroškom, ki nastanejo zaradi kršenja teh pogojev.

 

3. Zadržek do podpore. Ne podpiramo nobenih izdelkov, storitev, posameznikov ali stališč, ki jih vsebuje vaša Vsebina.

 

4. Kontakt. Prosimo, da nas kontaktirate, če želite prijaviti kakršno koli kršitev ali če želite preklicati pooblastilo.

 

5. Pravo in pristojnost. Ti Pogoji in vsi spori ali zahtevki, ki izhajajo iz ali v zvezi s tem spletnim mestom ali vsebino, ureja švicarsko pravo in so pod izključno pristojnostjo sodišč v Vaud-u.