Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fižol iz pečice/Pasulj iz pečice

(0)
77Min
Vmesni
Čas je, da se tradicionalni recepti spet vrnejo na družinsko mizo. Poskusite ta recept za jed s prav posebnim okusom.

Sestavine

-
5 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 5 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

500  g
fižol
30  g
sončnično olje
1  kg
čebula
0.33 
česen
1  g
lovorjev list
5  g
poper
200  g
paradižnik

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
474.16 kcal
Ogljikovi hidrati
80.72 g
Beljakovine
25.94 g
Maščobe
7.15 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

77 Minute
Priprava fižola
15 Min
Fižol dajte v lonec, ga prelijte s hladno vodo in zavrite.
Kuhanje fižola
10 Min
Fižol odcedite in ga zalijte z vrelo vodo in kuhajte, dokler se ne zmehča, a ne razkuha. Nato ga ponovno odcedite.
Praženje in začimbe
5 Min
Medtem ko se fižol kuha, na delu olja prepražite čebulo in dodajte sol, poper in mleto papriko po okusu.
Zgoščevanje
15 Min
Kuhan fižol in čebulo prepražite na preostanku olja. Dodajte malo vode. Vse skupaj še malo pokuhajte, dokler ne zavre.
Priprava za peko v pečici
2 Min
Dodajte nasekljan česen in paradižnik ter dajte v ognjevarno posodo, ki ste jo predhodno namazali z oljem.
Zapečeni fižol
30 Min
Fižol bo lepo zapečen po 30 minutah peke v pečici, ki ste jo ogreli na 200 stopinj.
Fižol iz pečice/Pasulj iz pečice

Priprava fižola 6

Priprava fižola
: fižol

Fižol dajte v lonec, ga prelijte s hladno vodo in zavrite.

Fižol iz pečice/Pasulj iz pečice

Kuhanje fižola 6

Kuhanje fižola
: fižol

Fižol odcedite in ga zalijte z vrelo vodo in kuhajte, dokler se ne zmehča, a ne razkuha. Nato ga ponovno odcedite.

Fižol iz pečice/Pasulj iz pečice

Praženje in začimbe 6

Praženje in začimbe
: sončnično olje, čebula

Medtem ko se fižol kuha, na delu olja prepražite čebulo in dodajte sol, poper in mleto papriko po okusu.

Fižol iz pečice/Pasulj iz pečice

Zgoščevanje 6

Zgoščevanje
: fižol, sončnično olje, čebula

Kuhan fižol in čebulo prepražite na preostanku olja. Dodajte malo vode. Vse skupaj še malo pokuhajte, dokler ne zavre.

Fižol iz pečice/Pasulj iz pečice

Priprava za peko v pečici 6

Priprava za peko v pečici
: česen, paradižnik

Dodajte nasekljan česen in paradižnik ter dajte v ognjevarno posodo, ki ste jo predhodno namazali z oljem.

Fižol iz pečice/Pasulj iz pečice

Zapečeni fižol 6

Zapečeni fižol Zapečeni fižol

Fižol bo lepo zapečen po 30 minutah peke v pečici, ki ste jo ogreli na 200 stopinj.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje