Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sarme

(0)
175Min
Vmesni
Če želite, da vas bodo imeli za dobrega kuharja, morate znati pripraviti okusne sarme. Če vam ta jed še ne gre najbolje od rok, lahko računate na našo pomoč.

Sestavine

-
5 del
+

Ta jed je bila optimizirana za 5 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

500  g
mleto meso
3 
čebula
2 
korenje
2  glave/glav
kislo zelje
3  g
poper
2  g
bazilika
3  g
sladka mleta paprika
2  ž
sončničneg olje
5  g
MAGGI magija okusa

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
267.31 kcal
Ogljikovi hidrati
21.76 g
Beljakovine
26.6 g
Maščobe
9.31 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

175 Minute
Korak1
10 Min
Čebulo in korenje nasekljajte kar se da na drobno.
Korak2
15 Min
Na olju ju pražite toliko časa, da se zmehčata, nato dodajte mleto meso in premešajte.
Korak3
10 Min
Vse začimbe stresite k mesu in premešajte, da se vse sestavine lepo razporedijo.
Korak4
15 Min
Od zeljnate glave ločite večje liste in na vsakega položite dve žlički nadeva in zavijte v sarmo.
Korak5
5 Min
Polagajte v naoljen pekač, v katerega ste položili lovorov list, nato dolijte vodo.
Korak6
120 Min
V pekaču pecite na 200 stopinjah, dokler niso sarme lepo zapečene.
Sarme

Korak1 6

Korak1 Korak1
: čebula, korenje

Čebulo in korenje nasekljajte kar se da na drobno.

Sarme

Korak2 6

Korak2
: mleto meso, sončničneg olje

Na olju ju pražite toliko časa, da se zmehčata, nato dodajte mleto meso in premešajte.

Sarme

Korak3 6

Korak3
: poper, bazilika, sladka mleta paprika, MAGGI magija okusa

Vse začimbe stresite k mesu in premešajte, da se vse sestavine lepo razporedijo.

Sarme

Korak4 6

Korak4
: kislo zelje

Od zeljnate glave ločite večje liste in na vsakega položite dve žlički nadeva in zavijte v sarmo.

Sarme

Korak5 6

Korak5

Polagajte v naoljen pekač, v katerega ste položili lovorov list, nato dolijte vodo.

Sarme

Korak6 6

Korak6

V pekaču pecite na 200 stopinjah, dokler niso sarme lepo zapečene.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje