
Sarme
Ta jed je bila optimizirana za 5 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj
Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Hranilna vrednost izdelka
Recept v formatu PDF
PrenosNavodilo
Korak1
10 MinKorak2
15 MinKorak3
10 MinKorak4
15 MinKorak5
5 MinKorak6
120 Min
Korak1 6
Čebulo in korenje nasekljajte kar se da na drobno.

Korak2 6
Na olju ju pražite toliko časa, da se zmehčata, nato dodajte mleto meso in premešajte.

Korak3 6
Vse začimbe stresite k mesu in premešajte, da se vse sestavine lepo razporedijo.

Korak4 6
Od zeljnate glave ločite večje liste in na vsakega položite dve žlički nadeva in zavijte v sarmo.

Korak5 6
Polagajte v naoljen pekač, v katerega ste položili lovorov list, nato dolijte vodo.

Korak6 6
V pekaču pecite na 200 stopinjah, dokler niso sarme lepo zapečene.
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.