Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESTLÉ PREDLOGA ZA OBVESTILO O PIŠKOTKIH 

To obvestilo o piškotkih velja za vse Nestléjeve spletne strani in mobilne aplikacije (“Nestlé spletne strani”).  

 1. Kaj so piškotki? 
  Piškotki so tekstovne datoteke, ki jih na vaš računalnik namestijo spletne strani, ki jih obiščete. Piškotki se nato pri vsakem naslednjem obisku pošljejo nazaj na spletno stran, s katere so bili poslani, ali na drugo spletno stran, ki jih prepoznava. Piškotki se uporabljajo za to, da bi spletna stran sploh lahko delovala ali da bi delovala učinkovitejše in da bi zagotovila informacije njenim lastnikom.  
  Izraz »piškotki« uporabljamo skozi celotno Obvestilo, da bi lahko pokrili tudi vse podobne tehnologije, kot so spletni svetilnik SDK, datoteke evidenc, oznake pikslov. 
 2. Katere vrste piškotkov uporabljamo na Nestléjevih spletnih straneh?  
  Potem lahko vidite, kateri piškotki se uporabljajo na tej spletni strani tako, da kliknete na tukaj.  
  Na Nestléjevih straneh uporabljamo naslednje vrste piškotkov:  

Kategorije piškotkov 

Potek veljavnosti 

a. Piškotki za funkcionalnost strani 

Ti piškotki vam dovoljujejo, da se gibljete po strani in uporabljate naše funkcije, kot so registracija, prijava in priljubljeni izdelki. Če onemogočite te piškotke, potem določeni deli spletne strani ne bodo delovali, ko gre za vas, na primer dodajanje izdelkov v vašo košaro, pristop k blagajni. 

Koliko god bude potrebno 

b. Analitični piškotki 

Ti piškotki nam omogočajo, da pretehtamo in analiziramo, kako naj uporabljamo naše spletne strani, aplikacije in mobilne platforme, da bi izboljšali njihovo funkcionalnost in vašo izkušnjo.  

90 dni 

c. Piškotki preferenc kupcev 

Ko brskate po naših straneh, si bodo tile piškotki zapomnili vaše preference (kot je jezik ali lokacija) in druge informacije, za katere ste se odločili, da nam jih daste, tako da vam lahko na ta način pomagamo, da vašo izkušnjo skrojite po vaši meri, ji date pomembnost in jo še bolj prilagodite sebi.  

 

90 dni 

d. Piškotki za reklamiranje ali ciljano oglaševanje 

Ti piškotki se uporabljajo za dostavo reklamnih oglasov, ki so pomembni za vas. Z njimi se ravno tako omejuje število prikazov določenega oglasa in nam pomagajo pri presojanju učinkovitosti naših oglaševalskih kampanj.  Informacije, ki jih pridobimo s temi piškotki lahko uporabimo pri reklamiranju, za katero ste zainteresirani na podlagi vaših prejšnjih brskanj po spletu. Te informacije lahko delimo z drugimi stranmi, vključno z našimi partnerji.  

90 dni 

e. Piškotki družbenih medijev 

Ti piškotki se uporabljajo, ko na Nestléjevi strani izberete možnost za delitev zadevnih informacij na družabnih omrežjih. Družabna omrežja bodo zaznala, da ste to naredili. Te informacije utegnejo biti povezane s povezavo z dejavnostmi ciljanega oglaševanja/reklamiranja. 

90 dni 

 1. Upravljanje Vaših preferenc prek piškotkov 
  Potem lahko pristopite in spremenite Vaše preference prek piškotkov v vsakem trenutku s klikom na tukaj.  
  Poleg tega lahko po potrebi zavrnete soglasje za piškotke tako, da obiščete naslednji strani: http://www.aboutads.info/choices/#completed ali http://www.youronlinechoices.eu/ 
 2. Posodobitev obvestil 
  Zadržujemo si pravico, da to Obvestilo spremenimo ali popravimo. Prosimo, da za več informacij od časa do časa pogledate to stran. Mi bomo obnovili vsebine na Nestléjevih straneh in vas po potrebi o vseh spremembah obvestili po e-pošti.  
 3. Politika varovanja zasebnosti 
  Za več informacij o tem, kako uporabljamo vaše podatke (vključno natančnejše podatke o kontrolorjih), prosimo, da si ogledate Obvestilo o zasebnosti
  To Obvestilo o piškotkih je bilo zadnjič posodobljeno Julij 2020.