Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
.

Iz česa so izdelki MAGGI?

Izdelki MAGGI so narejeni s kakovostnimi sestavinami, ki se razlikujejo glede na izdelek in so pogosto pridelane lokalno ali regionalno.

Najnovejši seznam sestavin najdete na oznaki izdelka.

.

Alergičen sem na mleko/gluten/jajca/sojo/oreščke. Kateri izdelki iz vaše ponudbe so primerni zame?

Za najtočnejše informacije preverite nalepko s sestavinami na embalaži izdelka. Vsi alergeni (vključno z glutenom/mlekom/jajci) so navedeni in jasno označeni na seznamu sestavin.

V skladu z besedilom Uredbe EU 1169/2011 se ime snovi ali izdelka poudari z vrsto pisave, ki se jasno razlikuje od preostalega seznama snovi, na primer po črkah, slogu ali barvi ozadja.

.

So izdelki MAGGI brez glutena?

Za najtočnejše informacije preverite nalepko s sestavinami na embalaži izdelka. Vsi alergeni (vključno s tistimi, ki vsebujejo gluten) so navedeni in vidno označeni (v krepkem/poševnem tisku ali so podčrtani) na seznamu sestavin.

.

Ali izdelki MAGGI vsebujejo GSO?

Ne, noben izdelek NESTLÉ ne vsebuje GSO.

.

Koliko soli je v izdelkih MAGGI?

Količino soli najdete na seznamu sestavin na nalepki embalaže izdelka.

.

Kateri izdelki MAGGI so na voljo v Sloveniji?

Za najnovejše informacije o razpoložljivosti izdelkov MAGGI glejte našo stran z izdelki.

.

Zakaj izdelkov MAGGI ne najdem v Sloveniji, če pa so na voljo na drugih trgih?

Naši izdelki niso enaki v vseh državah – to je čarobnost znamke MAGGI! Zelo si prizadevamo, da bi potrošnikom po vsem svetu ponujali pristne domače jedi iz arom in začimb, ki izražajo edinstvene okuse in navade vsake posamezne države.

.

Kje lahko kupim izdelke MAGGI?

Izdelki MAGGI so na voljo pri vseh večjih trgovcih in v nekaterih manjših trgovinah. Če ne najdete želenega izdelka, se obrnite na našo službo za pomoč strankam, ki bo preverila, kje lahko kupite izdelek.

.

V embalaži manjka vrečka za začimbe/olje. Kaj naj storim?

Žal nam je, da se je to zgodilo. O tem obvestite našo službo za pomoč strankam z naslednjim obrazcem. Zaradi tehničnih težav se lahko včasih pojavijo napake. Naši tovarniški delavci trenutno uvajajo ukrepe, s katerimi bi v prihodnje preprečili tovrstne nevšečnosti.

.

Ali je treba izdelke MAGGI hraniti v hladilniku ali zamrzovalniku?

Vse naše izdelke lahko hranite na policah. Za čim daljši rok uporabnosti pa priporočamo, da neodprte izdelke hranite na hladnem, suhem in temnem mestu oz. upoštevate navodila za shranjevanje izdelka na embalaži. Ker se pogoji shranjevanja v zamrzovalnikih ali hladilnikih lahko razlikujejo, vam ne moremo priporočati točnega časa, kako dolgo lahko hranite izdelek, ko je ta že pripravljen.

.

Kolikšen je rok uporabnosti izdelkov MAGGI?

Izdelki MAGGI so označeni s priporočilom »Uporabno najmanj do:« ali »Najbolje porabiti do:«, vendar vedno preverite rok trajanja na embalaži, saj se med izdelki razlikuje.

.

Ali lahko osnove za recepte MAGGI pripravljam v mikrovalovni pečici?

V mikrovalovni pečici se meso včasih ne peče enakomerno, zato ne želimo ogrožati zdravja potrošnikov. Mnogo naših osnov za recepte, ki jih najdete na spletni strani, lahko pripravite na štedilniku, v pečici in/ali posodi za počasno kuhanje.

.

Kje lahko najdem recepte?

Oglejte si na našo stran z recepti, gotovo boste dobili nekaj svežih idej za slastne obroke!

Če imate še kakšna vprašanja, nam jih sporočite prek tega OBRAZCA. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.