1. Rigatoni pita z bešamelom
Očarajte svoje goste s testeninami edinstvenega okusa, ki izgledajo kot torta! Recept si poglejte tukaj.

2. Tacos lazanja
Paprika, kakav, cimet, kumina, česen, pekoča paprika, poper ... in še nekaj podrobnosti, ki to jed naredijo zares edinstveno. Recept si poglejte tukaj.
3. Makaroni & Cheeseburger
Ste se že naveličali pripravljati vedno enak burger? Želite gostom ponuditi nekaj posebnega? Razveselite jih z receptom, kjer testenine srečajo burger. Vrnili se bodo po še. Recept si poglejte tukaj.

4. Mubakbaka z začimbami kabsa
Ta okusna italijanska jed s kančkom arabskih okusov in preprostimi sestavinami bo zagotovo navdušila! Recept dobite tukaj.


5. Pasta primavera
Testenine brez mesa? Ko boste poskusili to vegetarijansko jed, boste mislili samo še nanjo. Recept si poglejte tukaj.

6. Lazanja z jajčevci
Ta brezmesna lazanja z jajčevci je preprosta jed za vegetarijance, ki potrebujejo veliko beljakovin. Za ljubitelje jajčevcev je to preprost in okusen recept. Dobite ga tukaj.

7. Telečja lazanja
Ob plasteh mletega telečjega mesa v paradižnikovi omaki in omake bešamel se vam bodo začele cediti sline. Recept za to slastno jed si poglejte tukaj.

8. Peresniki z gratiniranim lososom
Sanje vsakega ljubitelja morske hrane! To imenitno jed boste svojim gostom lahko postregli v manj kot eni uri in nedvomno bodo navdušeni. Recept si poglejte tukaj.

9. Fetučini s piščancem in gratiniranim brokolijem
Brokoli in testenine so že od nekdaj dobri prijatelji. Ko pa jim dodate še smetano in sir čedar, se vam bodo odprli novi, čudoviti okusi. Recept si poglejte tukaj.

10. Testenine Tex Mex Chilli
Pripravite to preprosto mehiško jed svojim prijateljem, ki imajo radi pikantno začinjeno hrano, in osvojili boste njihova srca. Recept si poglejte tukaj.