Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Hren

Hren

Hren je rastlina izrazitega okusa, ki ugodno vpliva na zdravje na mnogih ravneh – je v pomoč pri hujšanju, znižuje krvni tlak, krepi imunski sistem in prebavo. V kuhinji uporabljamo koren te rastline, dodajamo pa ga omakam, mesnim jedem in solatam, kar pomeni še eno popestritev vaše prehrane.

Koristi hrena

Pomaga vzdrževati primerno telesno težo
Hren ima zelo malo kalorij, a vsebuje obilo koristnih snovi za telo – vlaknine in beljakovine – tako da ga lahko uporabljate kolikor malo ali dosti želite! Izboljšuje tudi prebavo in metabolizem.

Krepi imunski sistem
Antioksidanti in visoka raven vitamina C pospešujejo nastajanje belih krvničk, s čemer telesu pomaga v boju proti škodljivim dejavnikom.

Boljša cirkulacija
Ob tem, da izboljšuje cirkulacijo po celem telesu, kalij v hrenu uravnava krvni tlak.

Pomoč za sinuse in lažje dihanje
Prav pekoč okus je posebnost, po katerem hren poznamo vsi in ki jedem daje edinstven okus. Ob tem ta posebnost ugodno vpliva na sinuse s sproščanjem dihalnih poti.

Ugoden vpliv na zobe in kosti
Žvečenje nastrganega hrena krepi dlesni in odpravlja težave z njimi, zato je dodajanje nastrganega hrena solatam in prilogam odlična ideja. Visoka raven kalcija pa je seveda pomembna za krepitev tvojih kosti.

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe