Žar in juha
Ste kdaj pomislili, da bi bila juha lahko odličen dodatek na žar pikniku s prijatelji? To je super način, da uživate v vseh dobrotah z žara in meso kombinirate z nečim, kar vas bo izpolnilo z zadovoljstvom. Pripravite špargljevo juho in odkrili boste, da je na tak način žar še bolj okusen.

Juha za zabave
Tukaj je odlična ideja za druženje. Stvar je preizkušena, zato ni nobenega tveganja. Povabite prijatelje na zabavo z juhami – gostitelj naj pripravi paleto različnih kremnih juh, v katerih bodo vsi uživali. Gostje pa naj prinesejo priloge, kot so zelenjava, klobase ali pač nekaj, kar se prileže juhi. Uživajte v okusih in se izvrstno zabavajte!

Užitna žlica
Če iščete okusno prilogo k vaši juhi, vam ponujamo domiselno idejo, za katero potrebujete malce več časa. V veliki posodi zmešajte sir, maslo in sol, nato dodajte malo vode in moke. Ko dobite testo, ga razvaljajte in narežite na 6 delov v obliki žlice. Pecite v pečici 25 minut. Postrezite najljubšo juho s sveže pečenimi užitnimi žlicami.

Pripravi zabavo
Vedno iščemo nove načine, kako bi pripravili zabavo, in če vam je zmanjkalo zamisli, vam prinašamo eno, ki bo očarala vaše prijatelje. Postrezite brokolijevo juho v majhnih pisanih lončkih namesto v običajnih krožnikih, poleg pa kruhke s popečenim sirom. Kruhke narežite na manjše kose, da jih bodo gostje lahko pomakali v juho. To bo zagotovo zvezda vaše zabave.