1. Užitna žlica

Ko načrtujete filmski večer doma (sami ali v družbi), naredite nekaj drugačnega – postrezite srčno juho z žlicami iz sira.

2. Romantična kruhova skodelica za dva

Večina romantičnih večerov se začne z večerjo, ta pa se navadno začne z juho. Presenetite svojo najdražjo osebo in postrezite drugačno skodelico juhe!

3. Za ljubitelje zabav

Za vsa druženja in zabave s prijatelji iščemo nove načine za serviranje običajnega sendviča ali kakšno novo idejo za pijačo. Tukaj pa je povsem nov in vznemirljiv način za serviranje juhe.

4. Gobja tiramisu juha

Priprava naše ''nadgrajene'' gobje juhe je nadvse preprosta, postrežba pa okusna, kot govori že njeno ime. Sir maskarpone daje juhi kremno teksturo, krekerji pa prispevajo k izjemnemu okusu, zaradi česar bodo vsi zahtevali dodaten krožnik juhe.

5. Vaša klasična juha s krutoni

Ko želite, da juha vsebuje hrustljavost, jo poskusite obogatiti s klasičnimi krutoni. To je klasika z razlogom: lahko in zdravo, popoln dodatek juhi.

6. Okraski za juho

Zvezdice, krogci ali srčki. Z modelom za piškote iz svoje najljubše zelenjave izrežite različne oblike in z njimi še dodatno obarvajte svojo skledo juhe.

7. Juha v kombinaciji z listnatim testom

Kadar si zaželite nekaj drugačnega, lahko juho obogatite z odličnim, a preprostim dodatkom iz listnatega testa!

8. Juha in pica toast

Kombinacija dveh odličnih stvari je lahko včasih popoln polom, drugič pa privede do popolnosti. Ne zaupajte nam na besedo – sami se prepričajte, kakšen je izid v tem primeru!

9. Juha s stopljenim sirom in začimbami

Priznajte si, tudi vam se je že kdaj zgodilo, da ste si zaželeli nekaj okusnega in predvsem sirastega. S tem trikom lahko tudi vaša najljubša juha poteši željo po siru.

10. Jušna pita

Vsi si radi privoščimo slastno pito. Ste že kdaj pomislili, da bi v pito spremenili svojo najljubšo juho? Uživajte v tej odlični kombinaciji!

11. Hrustljav parmezanov čips

Obožujete juho. Obožujete omake. In ob čipsu se vam kar cedijo sline. S tako pripravljeno juho lahko uživate v vseh treh hkrati. Privoščite si!

12. Čips iz kodrolistnega ohrovta z brokolijevo juho Maggi Excellence

Uživajte v hrustljavem jušnem dodatku.