Ta jed je bila optimizirana za 2 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Zrezke potolcite in jih začinite z MAGGI Magijo okusa in jih na olju opecite po obeh straneh.
Ko so zrezki pečeni, jih prestavite v drugo posodo in jih postavite na toplo. V preostanek olja dodajte gorčico, žličko česna v prahu, jušno osnovo, vino, žličko sladkorja, origano in sezam in pustite, da se še malo časa vse skupaj kuha.
Meso položite nazaj v kozico, dodajte šampinjone in pražite še 5 minut.
Proti koncu praženja dodajte kislo smetano, predhodno raztopljen jedilni škrob in kuhajte še toliko časa, dokler se omaka ne zgosti.
Dodate lahko poljubno prilogo, vendar vam mi priporočamo pečen mlad krompir in sočen češnjev paradižnik. Ni slaba ideja, kajne?
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.
Napišite svoje mnenje