Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Polnjeni kareji

Polnjeni kareji

(0)
75 Min
Preprosto

Sestavine

9 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 9 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
kare
200  g
slanina
5  čž
gorčica
1  čž
česen v prahu
200  g
gob
5  g
MAGGI magija okusa
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
1.4 g
Energija
474.8 kcal
Maščobe
45.1 g
Beljakovine
15 g
Informacije za porcijo

Navodilo

75 Minute
  • Korak1

    10 Min
    Kare zarežite po sredini, da naredite zrezke in jih nato dobro začinite.
  • Korak2

    5 Min
    Slanino in gobe sesekljajte čim bolj na drobno, nato prepražite in pomešajte z gorčico.
  • Korak3

    5 Min
    Meso napolnite z mešanico, nato premažite z gorčico in dajte v ponev in z vseh strani in popecite.
  • Korak4

    50 Min
    Meso položite na folijo v pekač. Pritrdite z zobotrebci, nato zavijte v folijo in pecite 50 minut v ogreti pečici na temperature 200 C.
  • Korak5

    5 Min
    Odstranite folijo, da se meso povrhu zapeče in dobi lepo barvo. Postrezite s pečenim krompirjem in kuhanim korenčkom.
Polnjeni kareji

Korak1 5

: svinjski kare

Kare zarežite po sredini, da naredite zrezke in jih nato dobro začinite.

Polnjeni kareji

Korak2 5

: gob, gorčica, slanina

Slanino in gobe sesekljajte čim bolj na drobno, nato prepražite in pomešajte z gorčico.

Polnjeni kareji

Korak3 5

: svinjski kare, gorčica

Meso napolnite z mešanico, nato premažite z gorčico in dajte v ponev in z vseh strani in popecite.

Polnjeni kareji

Korak4 5

Meso položite na folijo v pekač. Pritrdite z zobotrebci, nato zavijte v folijo in pecite 50 minut v ogreti pečici na temperature 200 C.

Polnjeni kareji

Korak5 5

Odstranite folijo, da se meso povrhu zapeče in dobi lepo barvo. Postrezite s pečenim krompirjem in kuhanim korenčkom.

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
8 + 4 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • 4. julij
  • 5. maj
  • Drugi hod
  • Družinske jedi
  • Glavna jed
  • Jedi iz različnih kuhinj
  • Jesen
  • Kosilo
  • Malo sladkorja
  • Poletje
  • Pomlad
  • Popoldanska malica
  • Praznovanje
  • Preprosto
  • Prijatelji
  • Več hodni obrok
  • Vir beljakovin
  • Žar
  • Zima

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Polnjeni jajčevci

    Polnjeni jajčevci

    47 Min Preprosto

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe
  • Izjava o dostopnosti