Ta jed je bila optimizirana za 11 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Svinjski kare operite, nato zarežite do kosti in začinite z začimbno mešanico MAGGI magija okusa, sesekljanim česnom in poprom. Položite v ognjevarno ponev, dodajte 300 ml vode in meso prelijte z oljem. Pecite eno uro v pečici, ogreti na 200 stopinj.
Medtem ko se meso peče, pripravite zelenjavo. Krompir in korenje olupite in narežite na večje kose. V posodo dajte krompir in korenje, dodajte grah in koruzo ter v posodo prilijte 200 ml vode.
Odprite pečico, obrnite svinjski kare in dodajte zelenjavo. Zelenjavo iz posode potresite okoli mesa. Zaprite pečico in nadaljujte s peko še približno 30 minut.
Po 30 minutah meso ponovno obrnite in dodajte šampinjone ter meso prelijte z omako MAGGI wurze. Nato pecite še 30 minut. Okus dobro pečenega mesa in zelenjave vas bo navdušil!
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.
Napišite svoje mnenje