Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Jagnječji paprikaš

Jagnječji paprikaš

(0)
70 Min
Vmesni

test

Sestavine

4 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
jagnjetina
3  kosi/kosov
krompir
10  kosi/kosov
rdeča sladka paprika,
2  kosi/kosov
čebula
1  ž
sončnično olje
3  g
rdeča paprika v prahu
2  g
poper
2  g
MAGGI magija okusa
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
0.3 g
Energija
318.7 kcal
Maščobe
24.7 g
Beljakovine
22.3 g
Informacije za porcijo

Navodilo

70 Minute
  • Korak1

    10 Min
    Čebulo na drobno nasekljajte in jo popražite, nato dodajte na večje kocke narezano jagnje.
  • Korak2

    20 Min
    Ko se meso malo zapeče, dodajte rdečo papriko, da se praži skupaj z mesom.
  • Korak3

    20 Min
    Ko se paprika zmehča, dodajte olupljen krompir, narezan na večje kocke, nato pa nalijte toliko vode, da pokrije vse sestavine.
  • Korak4

    20 Min
    Začinite z MAGGI magijo okusa, poprom in rdečo mleto papriko.
Jagnječji paprikaš

Korak1 4

Korak1 Korak1 Korak1
: čebula, jagnjetina

Čebulo na drobno nasekljajte in jo popražite, nato dodajte na večje kocke narezano jagnje.

Jagnječji paprikaš

Korak2 4

Korak2 Korak2 Korak2
: sončničneg olje, sladka rdeča paprika

Ko se meso malo zapeče, dodajte rdečo papriko, da se praži skupaj z mesom.

Jagnječji paprikaš

Korak3 4

Korak3 Korak3 Korak3 Korak3
: krompir

Ko se paprika zmehča, dodajte olupljen krompir, narezan na večje kocke, nato pa nalijte toliko vode, da pokrije vse sestavine.

Jagnječji paprikaš

Korak4 4

Korak4 Korak4 Korak4 Korak4
: rdeča paprika v prahu, poper

Začinite z MAGGI magijo okusa, poprom in rdečo mleto papriko.

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
5 + 9 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Balkanska
  • Družinske jedi
  • Glavna jed
  • Jagnjetina
  • Jesen
  • Kosilo
  • Nacionalna
  • Nizka vsebnost soli
  • Obrok z več hodi
  • Poletje
  • Pomlad
  • Praznovanje
  • Preprosto
  • Prijatelji
  • Večerja
  • Veliko beljakovin
  • Vir beljakovin
  • Zima
  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe