Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Pretaknjena  jagnjetina

Pretaknjena jagnjetina

(0)
120 Min
Vmesni

Sestavine

10 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 10 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  kg
jagnjetina
500  g
krompir
250  g
korenje
1.5  skodelice/skodelic
olivneg olja
5  g
poper
20  g
Rožmarin
1.5  skodelice/skodelic
voda
1 
česen
10  g
MAGGI magija okusa
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
27.1 g
Energija
428.2 kcal
Maščobe
34.4 g
Beljakovine
9.8 g
Informacije za porcijo

Navodilo

120 Minute
  • Začinjanje jagnjetine

    10 Min
    Jagnjetino začinite s papriko in MAGGI magijo okusa in pustite 2 uri stati v hladilniku.
  • Pretikanje mesa

    10 Min
    Jagnjetino vzemite iz hladilnika in jo pretaknite z rožmarinom in česnom.
  • Dodajanje zelenjave in začimb

    5 Min
    Krompir in korenje operite in olupite, nato narežite na večje kose in dodajte v ponev z jagnjetino, MAGGI magijo okusa ter popoprajte.
  • Pečenje jagnjetine

    90 Min
    Zalijte z oljčnim oljem, dodajte pol kozarca vode in pecite pri 190 ° C 90 minut (meso obrnite po približno 45 minutah pečenja). Pretaknjena  jagnjetina
Pretaknjena  jagnjetina

Začinjanje jagnjetine 4

Začinjanje jagnjetine
: jagnjetina, poper, MAGGI magija okusa

Jagnjetino začinite s papriko in MAGGI magijo okusa in pustite 2 uri stati v hladilniku.

Pretaknjena  jagnjetina

Pretikanje mesa 4

Pretikanje mesa
: Rožmarin, jagnjetina, česen

Jagnjetino vzemite iz hladilnika in jo pretaknite z rožmarinom in česnom.

Pretaknjena  jagnjetina

Dodajanje zelenjave in začimb 4

Dodajanje zelenjave in začimb Dodajanje zelenjave in začimb
: krompir, korenček, poper, jagnjetina, MAGGI magija okusa

Krompir in korenje operite in olupite, nato narežite na večje kose in dodajte v ponev z jagnjetino, MAGGI magijo okusa ter popoprajte.

Pretaknjena  jagnjetina

Pečenje jagnjetine 4

Pečenje jagnjetine Pečenje jagnjetine
: voda, olivneg olje, jagnjetina

Zalijte z oljčnim oljem, dodajte pol kozarca vode in pecite pri 190 ° C 90 minut (meso obrnite po približno 45 minutah pečenja).

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
10 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Balkanska
  • Delovni dan
  • Deževna sezona
  • Družinske jedi
  • Glavna jed
  • Jesen
  • Kosilo
  • Lahka večerja
  • Nacionalna
  • Nizka vsebnost soli
  • Obrok z več hodi
  • Pijača
  • Poletje
  • Pomlad
  • Porcija zelenjave/sadja
  • Praznovanje
  • Rojstni dan
  • Velika noč
  • Vikendi
  • Vir vlaknin
  • Zima
  • Z mesom
  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe