Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Preprosta indijska Tikka Masala s piščancem

Preprosta indijska Tikka Masala s piščancem

(0)
10 Min
Preprosto

Sestavine

2

Ta jed je bila optimizirana za 2 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
belo piščančje meso
400  ml
pelat
100  ml
smetana za kuhanje
1  paket
MAGGI Tikka Masala pasta za kuhanje, 65 g
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
Ogljikovi hidrati
22.9 g
Energija
547.2 kcal
Maščobe
30.6 g
Beljakovine
44 g
Informacije za porcijo

Navodilo

10 Minute
  • Korak1

    6 Min
    Pražite na kocke narezan piščačji file, dokler ni popolnoma pečen. Preprosta indijska Tikka Masala s piščancem
  • Korak2

    3 Min
    Dodajte pasto MAGGI Tikka Masala, pelate in kuhajte 3 min​. Preprosta indijska Tikka Masala s piščancem
  • Korak3

    1 Min
    Vmešajte smetano za kuhanje in kuhajte še 1 min. *Ni potrebno dodatno soliti Posujte s peteršiljem ali koriandrom in postrezite z rižem. Na riž dodajte še naan kruh z česnovim maslom Preprosta indijska Tikka Masala s piščancem
Preprosta indijska Tikka Masala s piščancem

Korak1 3

: belo piščančje meso

Pražite na kocke narezan piščačji file, dokler ni popolnoma pečen.

Preprosta indijska Tikka Masala s piščancem

Korak2 3

: MAGGI Tikka Masala pasta za kuhanje, 65 g, pelat

Dodajte pasto MAGGI Tikka Masala, pelate in kuhajte 3 min​.

Preprosta indijska Tikka Masala s piščancem

Korak3 3

Vmešajte smetano za kuhanje in kuhajte še 1 min. *Ni potrebno dodatno soliti Posujte s peteršiljem ali koriandrom in postrezite z rižem. Na riž dodajte še naan kruh z česnovim maslom

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
select 1 star out of 5
select 2 star out of 5
select 3 star out of 5
select 4 star out of 5
select 5 star out of 5
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
6 + 4 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Azijska
  • Glavna jed
  • Indijska
  • Malo sladkorja
  • Veliko beljakovin
  • Vir beljakovin

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Preprosta indijska Tikka Masala s tofujem

    Preprosta indijska Tikka Masala s tofujem

    10 Min Preprosto

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe