Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fižolova juha

(0)
885Min
Vmesni
Ta teden vam predstavljamo jed, ki se že leta prenaša iz roda v rod. Videli boste, recept je enostaven in na kocu boste vsi navdušeni.

Sestavine

-
4 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

300  g
fižol
300  g
Sušeno goveje meso
2 
čebula
1  kos
korenček
2  ž
sončnično olje
4  g
poper
30  g
moka
4  g
rdeča paprika v prahu

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
271.3 kcal
Beljakovine
30.21 g
Ogljikovi hidrati
21.1 g
Maščobe
9.13 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

885 Minute
Korak1
720 Min
Opran fižol dajte v lonec, zalijte ga z vodo in pustite stati preko noči.
Korak2
12 Min
Zjutraj fižol odcedite, zalijte s svežo vodo in postavite na štedilnik da zavre.
Korak3
3 Min
Nato odlijte vodo in zalijte s svežo ter postavite na štedilnik, kjer naj se fižol počasi kuha.
Korak4
120 Min
Fižol naj se kuha približno dve uri, dokler ni povsem mehak. Približno na polovici dodajte na drobno narezan korenček in suho meso.
Korak5
20 Min
Pred koncem kuhanja pripravite prežganje: na drobno nasekljajte čebulo in jo v ponvi prepražite na malo olja. Dodajte moko, mleto paprika in MAGGI magijo okusa. Pražite toliko časa, dokler moka ne spremeni barve in se ne spoji z maso.
Korak6
10 Min
V fižol dodajte prežganje, poprajte in vse dobro premešajte. Lonec pokrijte in kuhajte še 5-10 minut.
Fižolova juha

Korak1 6

Korak1
: fižol

Opran fižol dajte v lonec, zalijte ga z vodo in pustite stati preko noči.

Fižolova juha

Korak2 6

Korak2
: fižol

Zjutraj fižol odcedite, zalijte s svežo vodo in postavite na štedilnik da zavre.

Fižolova juha

Korak3 6

Korak3

Nato odlijte vodo in zalijte s svežo ter postavite na štedilnik, kjer naj se fižol počasi kuha.

Fižolova juha

Korak4 6

Korak4 Korak4 Korak4
: korenček, Sušeno goveje meso

Fižol naj se kuha približno dve uri, dokler ni povsem mehak. Približno na polovici dodajte na drobno narezan korenček in suho meso.

Fižolova juha

Korak5 6

Korak5
: moka, sončnično olje, poper, čebula

Pred koncem kuhanja pripravite prežganje: na drobno nasekljajte čebulo in jo v ponvi prepražite na malo olja. Dodajte moko, mleto paprika in MAGGI magijo okusa. Pražite toliko časa, dokler moka ne spremeni barve in se ne spoji z maso.

Fižolova juha

Korak6 6

Korak6
: MAGGI magija okusa, poper, fižol

V fižol dodajte prežganje, poprajte in vse dobro premešajte. Lonec pokrijte in kuhajte še 5-10 minut.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje