Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Golaž

Golaž

(0)
95 Min
Vmesni

Sestavine

4 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
narezano goveje meso
50  ml
kisla smetana
40  g
paradižnikov pire
300  g
čebula
2 
česen
0.5  g
kumin
30  g
MAGGI koruzna omaka
450  ml
voda
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
11.7 g
Energija
376.7 kcal
Maščobe
25.2 g
Beljakovine
24.8 g
Informacije za porcijo

Navodilo

95 Minute
  • Korak1

    5 Min
    Segrejte lonec na srednjem ognju. Dodajte 2 žlici oljčnega olja in goveje meso. Pražite okoli 5 minut.
  • Korak2

    10 Min
    Dodajte čebulo in dobro mešajte 2 minuti, potem dodajte še česen. Mešanico zalijte s paradižnikovo mezgo in pražite še 2 minuti.
  • Korak3

    10 Min
    Začinite s kumino. Vodo in Maggi koruzno omako dodajte na koncu. Dobro premešajte.
  • Korak4

    70 Min
    Pecite na 160 °C, 70 minut. Postrezite s kislo smetano in solato po vaši izbiri.
Golaž

Korak1 4

Korak1
: narezano goveje meso

Segrejte lonec na srednjem ognju. Dodajte 2 žlici oljčnega olja in goveje meso. Pražite okoli 5 minut.

Golaž

Korak2 4

Korak2
: čebula, česen, paradižnikov pire

Dodajte čebulo in dobro mešajte 2 minuti, potem dodajte še česen. Mešanico zalijte s paradižnikovo mezgo in pražite še 2 minuti.

Golaž

Korak3 4

Korak3
: MAGGI koruzna omaka, kumin, voda

Začinite s kumino. Vodo in Maggi koruzno omako dodajte na koncu. Dobro premešajte.

Golaž

Korak4 4

Korak4
: kisla smetana

Pecite na 160 °C, 70 minut. Postrezite s kislo smetano in solato po vaši izbiri.

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
2 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Družinske jedi
  • Glavna jed
  • Kosilo
  • Večerja
  • Veliko beljakovin
  • Vir beljakovin

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Tradicionalni golaž

    Tradicionalni golaž

    140 Min Vmesni
  • Golaž z gobami

    Golaž z gobami

    50 Min Vmesni

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe