Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje
  • Recepti
  • Revija
  • Izdelki
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje
  • Recepti
  • Revija
  • Izdelki
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Golaž

Golaž

(0)
95Min
Recipe Adimo
Katera jed vam pade na pamet, ko rečemo: “topi se v ustih”? Preizkusite že danes recept za pravi tradicionalni golaž z MAGGI koruzno omako!

Sestavine

4 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
narezano goveje meso
50  ml
kisla smetana
40  g
paradižnikov pire
300  g
čebula
2 
česen
0.5  g
kumin
30  g
MAGGI koruzna omaka
450  ml
voda
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
376.7 kcal
Beljakovine
24.8 g
Ogljikovi hidrati
11.75 g
Maščobe
25.18 g
Informacije za porcijo

Recept v formatu PDF

Navodilo

95 Minute
  • Korak1

    5 Min
    Segrejte lonec na srednjem ognju. Dodajte 2 žlici oljčnega olja in goveje meso. Pražite okoli 5 minut.
  • Korak2

    10 Min
    Dodajte čebulo in dobro mešajte 2 minuti, potem dodajte še česen. Mešanico zalijte s paradižnikovo mezgo in pražite še 2 minuti.
  • Korak3

    10 Min
    Začinite s kumino. Vodo in Maggi koruzno omako dodajte na koncu. Dobro premešajte.
  • Korak4

    70 Min
    Pecite na 160 °C, 70 minut. Postrezite s kislo smetano in solato po vaši izbiri.
Golaž

Korak1 4

Korak1
: narezano goveje meso

Segrejte lonec na srednjem ognju. Dodajte 2 žlici oljčnega olja in goveje meso. Pražite okoli 5 minut.

Golaž

Korak2 4

Korak2
: čebula, česen, paradižnikov pire

Dodajte čebulo in dobro mešajte 2 minuti, potem dodajte še česen. Mešanico zalijte s paradižnikovo mezgo in pražite še 2 minuti.

Golaž

Korak3 4

Korak3
: MAGGI koruzna omaka, kumin, voda

Začinite s kumino. Vodo in Maggi koruzno omako dodajte na koncu. Dobro premešajte.

Golaž

Korak4 4

Korak4
: kisla smetana

Pecite na 160 °C, 70 minut. Postrezite s kislo smetano in solato po vaši izbiri.

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
1 + 9 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Družinske jedi
  • Glavna jed
  • Kosilo
  • Večerja

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Omaka po bolonjsko

    Omaka po bolonjsko

    35 Min
  • Govedina po züriško

    Govedina po züriško

    40 Min
  • Penne Arrabiata

    Penne Arrabiata

    22 Min Preprosto
  • Jota

    Jota

    50 Min

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe