Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Kitajski sladko pekoči tofu z riževimi rezanci

Kitajski sladko pekoči tofu z riževimi rezanci

(0)
10 Min
Preprosto

Sestavine

2

Ta jed je bila optimizirana za 2 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  g
tofu
100  g
riževi rezanci
100  g
brokoli
100  g
korenje
2  ž
sončnično olje
7  ž
MAGGI Sladko pekoča omaka
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
64.4 g
Energija
480.5 kcal
Maščobe
19.4 g
Beljakovine
13.2 g
Informacije za porcijo

Navodilo

10 Minute
  • Korak1

    2 Min
    Tofu narežemo na majhne kocke. Na vročo ponev damo eno žlico olja, dodamo tofu in pražimo z vseh strani, da dobi lepo zlato barvo. Kitajski sladko pekoči tofu z riževimi rezanci
  • Korak2

    5 Min
    Dodamo zelenjavo in jo pražimo 3-5 minut.​ Kitajski sladko pekoči tofu z riževimi rezanci
  • Korak3

    3 Min
    Nato dodamo kuhane rezance, 6-7 žlic sladkega čilija, dobro premešamo in kuhamo 2-3 minute.​ Kitajski sladko pekoči tofu z riževimi rezanci
Kitajski sladko pekoči tofu z riževimi rezanci

Korak1 3

: tofu, sončnično olje

Tofu narežemo na majhne kocke. Na vročo ponev damo eno žlico olja, dodamo tofu in pražimo z vseh strani, da dobi lepo zlato barvo.

Kitajski sladko pekoči tofu z riževimi rezanci

Korak2 3

: korenje, brokoli

Dodamo zelenjavo in jo pražimo 3-5 minut.​

Kitajski sladko pekoči tofu z riževimi rezanci

Korak3 3

: MAGGI Sladko pekoča omaka

Nato dodamo kuhane rezance, 6-7 žlic sladkega čilija, dobro premešamo in kuhamo 2-3 minute.​

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
2 + 3 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Azijska
  • Glavna jed
  • Jedi z rezanci
  • Kitajska
  • Malo sladkorja
  • Porcija Zelenjave / Sadja

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Kitajski sladko pekoči piščanec

    Kitajski sladko pekoči piščanec

    10 Min Preprosto

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe