
Krompirjeva musaka
Ta jed je bila optimizirana za 8 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj
Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Hranilna vrednost izdelka
Recept v formatu PDF
PrenosNavodilo
Korak1
5 MinKorak2
5 MinKorak3
5 MinKorak4
5 MinKorak5
5 MinKorak6
30 MinKorak7
15 Min
Korak1 7
Čebulo na drobno nasekljajte in prepražite.

Korak2 7
Dodajte mleto meso in drobno sesekljan česen ter dušite, dokler meso ne porjavi, nato začinite po želji in dobro premešajte.

Korak3 7
Krompir operite, olupite in narežite na kolobarje.

Korak4 7
V globoko ognjevarno posodo razporedite sloj krompirja, nato sloj mesa, dokler ne porabite vseh sestavin, zadnji sloj zaključite s krompirjem.

Korak5 7
Zmešajte jajca in mleko ter prelijte po krompirju.

Korak6 7
Pekač pokrijte s srebrno folijo in dajte v pečico, ogreto na 190 0C in pecite 30 minut.

Korak7 7
Nato odstranite folijo in pecite še 15 minut, dokler se krompir ne obarva zlatorjavo. Musako postrezite toplo z dodatkom hladne kisle smetane.
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.