Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kurja juhica

(0)
30Min
Preprosto
Tradicionalni recept kurje juhice sedaj diši tudi iz Maggi kuhinje. Čarobna juha za nepozabno velikonočno kosilo

Sestavine

-
4 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

300  g
piščanci prsi
2 
krompir
2 
korenje
40  g
zelena
1 
čebula
1  čž
poper
2  čž
olivneg olje
70  g
maslo
30  g
Maggi bistra kokošja juha
1  vejica
peteršilj
2  g
sol

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
354.92 kcal
Ogljikovi hidrati
26.49 g
Beljakovine
16.88 g
Maščobe
20.44 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

30 Minute
Piščančje meso in zelenjava
15 Min
Piščančji file skuhajte in ga narežite na kose. V bistro juho dodajte na kocke narezan krompir, na kolute narezan korenček, zeleno, papriko in celo čebulo.
Maggi bistra kokošja juha
10 Min
Prelijte z malo oljčnega olja in dodajte na kocke narezano maslo ter Maggi bistro kokošjo juho. Dodajte približno ½ litra vode. Pustite na zmernem ognju in ko zavre , dodajte poper in sol.
Kuhanje in serviranje
5 Min
Kuhajte, dokler ni zelenjava kuhana. Potresite z nasekljanim peteršiljem. Dober tek!
Kurja juhica

Piščančje meso in zelenjava 3

Piščančje meso in zelenjava Piščančje meso in zelenjava
: piščanci prsi, krompir, korenje, zelena, čebula

Piščančji file skuhajte in ga narežite na kose. V bistro juho dodajte na kocke narezan krompir, na kolute narezan korenček, zeleno, papriko in celo čebulo.

Kurja juhica

Maggi bistra kokošja juha 3

Maggi bistra kokošja juha
: olivneg olje, maslo, Maggi bistra kokošja juha

Prelijte z malo oljčnega olja in dodajte na kocke narezano maslo ter Maggi bistro kokošjo juho. Dodajte približno ½ litra vode. Pustite na zmernem ognju in ko zavre , dodajte poper in sol.

Kurja juhica

Kuhanje in serviranje 3

Kuhanje in serviranje
: poper, peteršilj, sol

Kuhajte, dokler ni zelenjava kuhana. Potresite z nasekljanim peteršiljem. Dober tek!

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje