Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Losos na žaru

(0)
25Min
Preprosto
Ni vam treba iti v drage restavracije, da bi priredili slavnostno večerjo zase in za svoje prijatelje. Sledite temu preprostemu receptu in zasenčite vse z nekaj kulinaričnimi triki, pri katerih vam bo pomagal MAGGI Wurze.

Sestavine

-
4 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

1  kg
losos
20  g
gorčica
3  čž
6  čž
olivneg olje
20  g
tatarska omaka

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
403.1 kcal
Beljakovine
51.27 g
Ogljikovi hidrati
0.55 g
Maščobe
20.38 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

25 Minute
Korak1
15 Min
V ločeni skledi zmešajte gorčico, MAGGI Wurze in oljčno olje ter zdrobljen česen. Mešajte, dokler masa ne postane enakomerna. Narezane koščke lososa dobro prepojite z marinado in pustite stati vsaj 10 minut.
Korak2
5 Min
Na srednji vročini segrejte ponev za žar in dodajte malo olja, ravno toliko, da se losos ne prilepi na dno. Koščke rib na vsaki strani rahlo popecite 4-5 minut in previdno obrnite. Priporočamo, da najprej začnete peči na strani, kjer je koža.
Korak3
5 Min
Ko losos porjavi, ga prestavite na velik krožnik in prelijte s preostalo marinado. Pustite stati še nekaj minut in na koncu začinite s tatarsko omako. Odstranite kožo in postrezite toplo, s prilogo iz rukole, limone ali kuhane blitve.
Losos na žaru

Korak1 3

Korak1 Korak1
: gorčica, olivneg olje, MAGGI Wurze

V ločeni skledi zmešajte gorčico, MAGGI Wurze in oljčno olje ter zdrobljen česen. Mešajte, dokler masa ne postane enakomerna. Narezane koščke lososa dobro prepojite z marinado in pustite stati vsaj 10 minut.

Losos na žaru

Korak2 3

Korak2
: losos

Na srednji vročini segrejte ponev za žar in dodajte malo olja, ravno toliko, da se losos ne prilepi na dno. Koščke rib na vsaki strani rahlo popecite 4-5 minut in previdno obrnite. Priporočamo, da najprej začnete peči na strani, kjer je koža.

Losos na žaru

Korak3 3

Korak3

Ko losos porjavi, ga prestavite na velik krožnik in prelijte s preostalo marinado. Pustite stati še nekaj minut in na koncu začinite s tatarsko omako. Odstranite kožo in postrezite toplo, s prilogo iz rukole, limone ali kuhane blitve.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje