Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MAGGI piščanec na žaru

(0)
50Min
Vmesni
Izkoristite lepo vreme in povabite svoje najdražje na piknik v naravo. Zakurite žar in uživajte v MAGGI piščancu na žaru

Sestavine

-
4 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

800  g
belo piščančje meso,
10  g
poper
5  g
olivneg olje
1 
limona
2  čž
gorčica
20  g
česen
50  g
rukola

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
456.75 kcal
Beljakovine
38.07 g
Ogljikovi hidrati
3.42 g
Maščobe
31.6 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

50 Minute
Priprava mesa
35 Min
Meso potolcite s kladivom in ga položite v ločeno posodo. Meso prelije s sokom limone in MAGGI magijo okusa. Dodajte še žličko gorčice in pustite, naj se meso 30 minut marinira.
Pečenje na žaru
10 Min
Meso pecite 5-10 minut na srednje ogretem žaru ali na ponvi za žar. Posolite in popoprajte po okusu.
Solatni preliv
5 Min
V posebni posodi zmešajte oljčno olje, gorčico, na drobno nasekljan česen in preostanek soka limone. Če želite, lahko še dodatno posolite in popoprate. Narežite češnjev paradižnik in rukolo in ju uporabite za okrasitev pečenega mesa ter prelijte s solatnim prelivom.
MAGGI piščanec na žaru

Priprava mesa 3

: gorčica, belo piščančje meso,, poper

Meso potolcite s kladivom in ga položite v ločeno posodo. Meso prelije s sokom limone in MAGGI magijo okusa. Dodajte še žličko gorčice in pustite, naj se meso 30 minut marinira.

MAGGI piščanec na žaru

Pečenje na žaru 3

Pečenje na žaru
: belo piščančje meso,

Meso pecite 5-10 minut na srednje ogretem žaru ali na ponvi za žar. Posolite in popoprajte po okusu.

MAGGI piščanec na žaru

Solatni preliv 3

Solatni preliv Solatni preliv
: česen, limona, olivneg olje

V posebni posodi zmešajte oljčno olje, gorčico, na drobno nasekljan česen in preostanek soka limone. Če želite, lahko še dodatno posolite in popoprate. Narežite češnjev paradižnik in rukolo in ju uporabite za okrasitev pečenega mesa ter prelijte s solatnim prelivom.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje