Izkoristite lepo vreme in povabite svoje najdražje na piknik v naravo. Zakurite žar in uživajte v MAGGI piščancu na žaru
Sestavine
4
porcije
Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Meso potolcite s kladivom in ga položite v ločeno posodo. Meso prelije s sokom limone in MAGGI magijo okusa. Dodajte še žličko gorčice in pustite, naj se meso 30 minut marinira.
Pečenje na žaru
10 Min
Meso pecite 5-10 minut na srednje ogretem žaru ali na ponvi za žar. Posolite in popoprajte po okusu.
Solatni preliv
5 Min
V posebni posodi zmešajte oljčno olje, gorčico, na drobno nasekljan česen in preostanek soka limone. Če želite, lahko še dodatno posolite in popoprate. Narežite češnjev paradižnik in rukolo in ju uporabite za okrasitev pečenega mesa ter prelijte s solatnim prelivom.
Priprava mesa
3
:
gorčica, belo piščančje meso,, poper
Meso potolcite s kladivom in ga položite v ločeno posodo. Meso prelije s sokom limone in MAGGI magijo okusa. Dodajte še žličko gorčice in pustite, naj se meso 30 minut marinira.
Pečenje na žaru
3
:
belo piščančje meso,
Meso pecite 5-10 minut na srednje ogretem žaru ali na ponvi za žar. Posolite in popoprajte po okusu.
Solatni preliv
3
:
česen, limona, olivneg olje
V posebni posodi zmešajte oljčno olje, gorčico, na drobno nasekljan česen in preostanek soka limone. Če želite, lahko še dodatno posolite in popoprate. Narežite češnjev paradižnik in rukolo in ju uporabite za okrasitev pečenega mesa ter prelijte s solatnim prelivom.
Deli s prijatelji
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.