Pravi recept za zimske dni! Ogrejte si dušo in telo z MAGGI obaro!
Sestavine
4
porcije
Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Narezano piščančje meso popecite z vseh strani na vročem olju.
Korak2
10 Min
Dodajte nasekljano čebulo, narezano korenino peteršilja ter narezan gomolj zelene ter malo pokuhajte. Dodajte sol, jedilni škrob, ki ste ga razmešali v malo vode.
Korak3
10 Min
Nato vse skupaj dobro premešajte in zalijte z 800-1000 ml vode. Dodajte MAGGI koruzno omako, poper, majaron, lovorjev list in lupinico limone.
Korak4
5 Min
. Kuhajte na blagem ognju, dokler meso ni kuhano. Če vam prija, lahko obaro okisate s kisom
Korak1
4
:
oljčno olje, piščančje meso
Narezano piščančje meso popecite z vseh strani na vročem olju.
Korak2
4
:
korenina peteršilja, gomolja zelene, korenček
Dodajte nasekljano čebulo, narezano korenino peteršilja ter narezan gomolj zelene ter malo pokuhajte. Dodajte sol, jedilni škrob, ki ste ga razmešali v malo vode.
Nato vse skupaj dobro premešajte in zalijte z 800-1000 ml vode. Dodajte MAGGI koruzno omako, poper, majaron, lovorjev list in lupinico limone.
Korak4
4
. Kuhajte na blagem ognju, dokler meso ni kuhano. Če vam prija, lahko obaro okisate s kisom
Deli s prijatelji
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.