Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje
  • Recepti
  • Revija
  • Izdelki
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje
  • Recepti
  • Revija
  • Izdelki
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Obara

Obara

(0)
30Min
Recipe Adimo
Pravi recept za zimske dni! Ogrejte si dušo in telo z MAGGI obaro!

Sestavine

4 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
piščančje meso
40  ml
oljčno olje
1 
korenček
1 
korenina peteršilja
30  g
gomolja zelene
1  ž
jedilni škrob
3  g
poper
1 
majaron
3  ž
MAGGI koruzna omaka
1  g
lupinica limone
5  ml
vinski kis
1  list
lovorjev list
2 
čebula
1  l
voda
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
287.79 kcal
Beljakovine
29.63 g
Ogljikovi hidrati
9.72 g
Maščobe
12.4 g
Informacije za porcijo

Recept v formatu PDF

Navodilo

30 Minute
  • Korak1

    5 Min
    Narezano piščančje meso popecite z vseh strani na vročem olju. Obara
  • Korak2

    10 Min
    Dodajte nasekljano čebulo, narezano korenino peteršilja ter narezan gomolj zelene ter malo pokuhajte. Dodajte sol, jedilni škrob, ki ste ga razmešali v malo vode. Obara
  • Korak3

    10 Min
    Nato vse skupaj dobro premešajte in zalijte z 800-1000 ml vode. Dodajte MAGGI koruzno omako, poper, majaron, lovorjev list in lupinico limone. Obara
  • Korak4

    5 Min
    . Kuhajte na blagem ognju, dokler meso ni kuhano. Če vam prija, lahko obaro okisate s kisom Obara
Obara

Korak1 4

Korak1
: oljčno olje, piščančje meso

Narezano piščančje meso popecite z vseh strani na vročem olju.

Obara

Korak2 4

Korak2 Korak2 Korak2
: korenina peteršilja, gomolja zelene, korenček, jedilni škrob

Dodajte nasekljano čebulo, narezano korenino peteršilja ter narezan gomolj zelene ter malo pokuhajte. Dodajte sol, jedilni škrob, ki ste ga razmešali v malo vode.

Obara

Korak3 4

Korak3 Korak3 Korak3
: voda, lovorjev list, poper, lupinica limone, MAGGI koruzna omaka

Nato vse skupaj dobro premešajte in zalijte z 800-1000 ml vode. Dodajte MAGGI koruzno omako, poper, majaron, lovorjev list in lupinico limone.

Obara

Korak4 4

Korak4 Korak4 Korak4

. Kuhajte na blagem ognju, dokler meso ni kuhano. Če vam prija, lahko obaro okisate s kisom

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
2 + 11 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Družinske jedi
  • Glavna jed
  • Popoldanska malica
  • Večerja

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Piščančji paprikaš

    Piščančji paprikaš

    85 Min Vmesni
  • Testenine z bučami

    Testenine z bučami

    30 Min Vmesni
  • Kurja juhica

    Kurja juhica

    30 Min Preprosto
  • Nadevan krompir z Maggi idejo za Bolognese

    Nadevan krompir z Maggi idejo za Bolognese

    55 Min Vmesni

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe