Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Obara

(0)
30Min
Recipe Adimo
Pravi recept za zimske dni! Ogrejte si dušo in telo z MAGGI obaro!

Sestavine

-
4 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

600  g
piščančje meso
40  ml
oljčno olje
1 
korenček
1 
korenina peteršilja
30  g
gomolja zelene
1  ž
jedilni škrob
3  g
poper
1 
majaron
1  g
lupinica limone
5  ml
vinski kis
1  list
lovorjev list
2 
čebula
1  l
voda

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
288.04 kcal
Ogljikovi hidrati
16.69 g
Beljakovine
33.5 g
Maščobe
11.95 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

30 Minute
Korak1
5 Min
Narezano piščančje meso popecite z vseh strani na vročem olju. Obara
Korak2
10 Min
Dodajte nasekljano čebulo, narezano korenino peteršilja ter narezan gomolj zelene ter malo pokuhajte. Dodajte sol, jedilni škrob, ki ste ga razmešali v malo vode. Obara
Korak3
10 Min
Nato vse skupaj dobro premešajte in zalijte z 800-1000 ml vode. Dodajte MAGGI koruzno omako, poper, majaron, lovorjev list in lupinico limone. Obara
Korak4
5 Min
. Kuhajte na blagem ognju, dokler meso ni kuhano. Če vam prija, lahko obaro okisate s kisom Obara
Obara

Korak1 4

Korak1
: piščančje meso, oljčno olje

Narezano piščančje meso popecite z vseh strani na vročem olju.

Obara

Korak2 4

Korak2 Korak2 Korak2
: korenček, korenina peteršilja, gomolja zelene, jedilni škrob

Dodajte nasekljano čebulo, narezano korenino peteršilja ter narezan gomolj zelene ter malo pokuhajte. Dodajte sol, jedilni škrob, ki ste ga razmešali v malo vode.

Obara

Korak3 4

Korak3 Korak3 Korak3
: poper, MAGGI koruzna omaka, lupinica limone, lovorjev list, voda

Nato vse skupaj dobro premešajte in zalijte z 800-1000 ml vode. Dodajte MAGGI koruzno omako, poper, majaron, lovorjev list in lupinico limone.

Obara

Korak4 4

Korak4 Korak4 Korak4

. Kuhajte na blagem ognju, dokler meso ni kuhano. Če vam prija, lahko obaro okisate s kisom

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje