Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje
  • Recepti
  • Revija
  • Izdelki
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje
  • Recepti
  • Revija
  • Izdelki
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Omaka po bolonjsko

Omaka po bolonjsko

(0)
35Min
Recipe Adimo
Združite italijanski recept in MAGGI. Dobili boste pravo čarovnijo okusov! Naj bodo na današnjem menuju špageti po bolonjsko z MAGGI koruzno omako.

Sestavine

4 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
mleto meso
800  ml
pelati
50  g
paradižnikov pire
2 
česen
100  g
čebula
0.5  g
poper
30  g
MAGGI koruzna omaka
50  ml
voda
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
209.69 kcal
Beljakovine
30.17 g
Ogljikovi hidrati
12.71 g
Maščobe
4.31 g
Informacije za porcijo

Recept v formatu PDF

Navodilo

35 Minute
  • Korak1

    5 Min
    Segrejte lonec na srednjem ognju. Dodajte 2 žlici oljčnega olja in meso. Pražite, dokler meso ne postane rjave barve.
  • Korak2

    22 Min
    Zmesi dodajte čebulo in česen ter pražite še 2 minuti. Paradižnikovo mezgo dobro zmešajte z mesom. Začinite s poprom in soljo, na koncu pa zalijte s pelati in vodo.
  • Korak3

    8 Min
    Завршите јело Магги кукурузним сосом. Кувати 8 минута. Препоручујемо употребу интегралних тестенина. Послужите са салатом по вашем избору.
Omaka po bolonjsko

Korak1 3

Korak1
: mleto meso

Segrejte lonec na srednjem ognju. Dodajte 2 žlici oljčnega olja in meso. Pražite, dokler meso ne postane rjave barve.

Omaka po bolonjsko

Korak2 3

Korak2
: česen, čebula, paradižnikov pire, poper, pelati, voda

Zmesi dodajte čebulo in česen ter pražite še 2 minuti. Paradižnikovo mezgo dobro zmešajte z mesom. Začinite s poprom in soljo, na koncu pa zalijte s pelati in vodo.

Omaka po bolonjsko

Korak3 3

Korak3
: MAGGI koruzna omaka

Завршите јело Магги кукурузним сосом. Кувати 8 минута. Препоручујемо употребу интегралних тестенина. Послужите са салатом по вашем избору.

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
1 + 8 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Družinske jedi
  • Glavna jed
  • Italijanska
  • Testenine
  • Večerja

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Golaž

    Golaž

    95 Min
  • Govedina po züriško

    Govedina po züriško

    40 Min
  • Vegetarijanska lazanja iz jajčevcev

    Vegetarijanska lazanja iz jajčevcev

    115 Min Vmesni
  • Gurmanski čufti

    Gurmanski čufti

    45 Min Vmesni

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe