Ta jed je bila optimizirana za 6 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Teletino premažite z gorčico, posolite, poprajte in zavijte v aluminijasto folijo.
Naoljite pekač, nalijte vodo in pecite teletino 30 minut v pečici na 150 stopinj.
Meso vzemite iz pekača, odstranite folijo in meso dodatno pecite še 50 minut, da se zmehča in dobi zlato rjavo barvo.
Papriko narežite na tanke kolobarje, posolite in popražite na olju.
Meso narežite na rezine, položite ga na sredino krožnika, okrog pa naložite papriko. Če želite, da je jed še pikantnejša, dodajte nasekljan feferon.
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.
Napišite svoje mnenje