Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pikantna teletina

(0)
90Min
Vmesni
Pekoče, sočno, pikantno in slastno! Ta teden poskusite naš recept za teletino, ob katerem boste ostali brez besed!

Sestavine

-
6 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 6 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

1  kg
telečjega stegna
1  ml
olje
2  veliki
sladka paprika
1  ž
gorčica
3  g
Monospice
0.5  g
čili paprika
5  g
MAGGI magija okusa

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
194.98 kcal
Ogljikovi hidrati
2.6 g
Beljakovine
34.29 g
Maščobe
4.47 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

90 Minute
Marinada
2 Min
Teletino premažite z gorčico, posolite, poprajte in zavijte v aluminijasto folijo.
Peka
30 Min
Naoljite pekač, nalijte vodo in pecite teletino 30 minut v pečici na 150 stopinj.
Dodatna peka
50 Min
Meso vzemite iz pekača, odstranite folijo in meso dodatno pecite še 50 minut, da se zmehča in dobi zlato rjavo barvo.
Priloga
5 Min
Papriko narežite na tanke kolobarje, posolite in popražite na olju.
Postrežba
3 Min
Meso narežite na rezine, položite ga na sredino krožnika, okrog pa naložite papriko. Če želite, da je jed še pikantnejša, dodajte nasekljan feferon.
Pikantna teletina

Marinada 5

Marinada
: telečjega stegna, gorčica

Teletino premažite z gorčico, posolite, poprajte in zavijte v aluminijasto folijo.

Pikantna teletina

Peka 5

Peka Peka
: telečjega stegna

Naoljite pekač, nalijte vodo in pecite teletino 30 minut v pečici na 150 stopinj.

Pikantna teletina

Dodatna peka 5

Dodatna peka
: telečjega stegna

Meso vzemite iz pekača, odstranite folijo in meso dodatno pecite še 50 minut, da se zmehča in dobi zlato rjavo barvo.

Pikantna teletina

Priloga 5

Priloga Priloga Priloga Priloga
: sladka paprika

Papriko narežite na tanke kolobarje, posolite in popražite na olju.

Pikantna teletina

Postrežba 5

Postrežba
: telečjega stegna, sladka paprika, čili paprika

Meso narežite na rezine, položite ga na sredino krožnika, okrog pa naložite papriko. Če želite, da je jed še pikantnejša, dodajte nasekljan feferon.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje