Pekoče, sočno, pikantno in slastno! Ta teden poskusite naš recept za teletino, ob katerem boste ostali brez besed!
Sestavine
6
porcije
Ta jed je bila optimizirana za 6 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Teletino premažite z gorčico, posolite, poprajte in zavijte v aluminijasto folijo.
Peka
30 Min
Naoljite pekač, nalijte vodo in pecite teletino 30 minut v pečici na 150 stopinj.
Dodatna peka
50 Min
Meso vzemite iz pekača, odstranite folijo in meso dodatno pecite še 50 minut, da se zmehča in dobi zlato rjavo barvo.
Priloga
5 Min
Papriko narežite na tanke kolobarje, posolite in popražite na olju.
Postrežba
3 Min
Meso narežite na rezine, položite ga na sredino krožnika, okrog pa naložite papriko. Če želite, da je jed še pikantnejša, dodajte nasekljan feferon.
Marinada
5
:
gorčica, telečjega stegna
Teletino premažite z gorčico, posolite, poprajte in zavijte v aluminijasto folijo.
Peka
5
:
telečjega stegna
Naoljite pekač, nalijte vodo in pecite teletino 30 minut v pečici na 150 stopinj.
Dodatna peka
5
:
telečjega stegna
Meso vzemite iz pekača, odstranite folijo in meso dodatno pecite še 50 minut, da se zmehča in dobi zlato rjavo barvo.
Priloga
5
:
sladka paprika
Papriko narežite na tanke kolobarje, posolite in popražite na olju.
Postrežba
5
:
telečjega stegna, čili paprika, sladka paprika
Meso narežite na rezine, položite ga na sredino krožnika, okrog pa naložite papriko. Če želite, da je jed še pikantnejša, dodajte nasekljan feferon.
Deli s prijatelji
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.