Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje
  • Recepti
  • Revija
  • Izdelki
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje
  • Recepti
  • Revija
  • Izdelki
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Pikantna teletina

Pikantna teletina

(0)
90Min
Vmesni
Pekoče, sočno, pikantno in slastno! Ta teden poskusite naš recept za teletino, ob katerem boste ostali brez besed!

Sestavine

6 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 6 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kg
telečjega stegna
1  ml
olje
2  veliki
sladka paprika
1  ž
gorčica
3  g
Monospice
0.5  g
čili paprika
5  g
MAGGI magija okusa
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
194.98 kcal
Beljakovine
34.29 g
Ogljikovi hidrati
2.6 g
Maščobe
4.47 g
Informacije za porcijo

Recept v formatu PDF

Navodilo

90 Minute
  • Marinada

    2 Min
    Teletino premažite z gorčico, posolite, poprajte in zavijte v aluminijasto folijo.
  • Peka

    30 Min
    Naoljite pekač, nalijte vodo in pecite teletino 30 minut v pečici na 150 stopinj.
  • Dodatna peka

    50 Min
    Meso vzemite iz pekača, odstranite folijo in meso dodatno pecite še 50 minut, da se zmehča in dobi zlato rjavo barvo.
  • Priloga

    5 Min
    Papriko narežite na tanke kolobarje, posolite in popražite na olju.
  • Postrežba

    3 Min
    Meso narežite na rezine, položite ga na sredino krožnika, okrog pa naložite papriko. Če želite, da je jed še pikantnejša, dodajte nasekljan feferon.
Pikantna teletina

Marinada 5

Marinada
: gorčica, telečjega stegna

Teletino premažite z gorčico, posolite, poprajte in zavijte v aluminijasto folijo.

Pikantna teletina

Peka 5

Peka Peka
: telečjega stegna

Naoljite pekač, nalijte vodo in pecite teletino 30 minut v pečici na 150 stopinj.

Pikantna teletina

Dodatna peka 5

Dodatna peka
: telečjega stegna

Meso vzemite iz pekača, odstranite folijo in meso dodatno pecite še 50 minut, da se zmehča in dobi zlato rjavo barvo.

Pikantna teletina

Priloga 5

Priloga Priloga Priloga Priloga
: sladka paprika

Papriko narežite na tanke kolobarje, posolite in popražite na olju.

Pikantna teletina

Postrežba 5

Postrežba
: telečjega stegna, čili paprika, sladka paprika

Meso narežite na rezine, položite ga na sredino krožnika, okrog pa naložite papriko. Če želite, da je jed še pikantnejša, dodajte nasekljan feferon.

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
3 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Krompirjeva musaka

    Krompirjeva musaka

    70 Min Vmesni
  • Polnjeni kareji

    Polnjeni kareji

    75 Min Preprosto
  • MAGGI piščanec na žaru

    MAGGI piščanec na žaru

    50 Min Vmesni
  • Pikantna juha s papriko in rižem

    Pikantna juha s papriko in rižem

    25 Min Preprosto

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe