Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Piščančje rolade

Piščančje rolade

(0)
50 Min
Vmesni

Sestavine

4 porciji

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
350  g
piščanci
1 
jajca
1 
čebula
1  vejica
peteršilj
200  g
slanina
1.5  čž
sončnično olje
1  ž
MAGGI magija okusa
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
0.9 g
Energija
501.9 kcal
Maščobe
38.2 g
Beljakovine
36.1 g
Informacije za porcijo

Navodilo

50 Minute
  • Rezanje

    5 Min
    Na drobno narežite čebulo in slanino, dodajte jajce in MAGGI Magijo okusa
  • Meso

    5 Min
    Meso narežite na zrezke ter jih potolcite.
  • Nadevanje in priprava rolad

    5 Min
    Nadev položite na sredino zrezka in nanj naribajte malo sira. Zrezek zvijte v rolado in ga nato še ovijte v rezino slanine.
  • Pečenje

    35 Min
    Rolade postavite v naoljen pekač in pri temperaturi 180°C pecite 35 minut.
Piščančje rolade

Rezanje 4

Rezanje Rezanje Rezanje Rezanje
: čebula

Na drobno narežite čebulo in slanino, dodajte jajce in MAGGI Magijo okusa

Piščančje rolade

Meso 4

Meso Meso
: belo piščančje meso

Meso narežite na zrezke ter jih potolcite.

Piščančje rolade

Nadevanje in priprava rolad 4

Nadevanje in priprava rolad
: sončničneg olje, peteršilj

Nadev položite na sredino zrezka in nanj naribajte malo sira. Zrezek zvijte v rolado in ga nato še ovijte v rezino slanine.

Piščančje rolade

Pečenje 4

Pečenje Pečenje

Rolade postavite v naoljen pekač in pri temperaturi 180°C pecite 35 minut.

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
4 + 3 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • 4. julij
  • 5. maj
  • Brunch
  • Drugi hod
  • Družinske jedi
  • Filmska noč
  • Fuzijska
  • Glavna jed
  • Jesen
  • Kanapeji
  • Kosilo
  • Lahka večerja
  • Malo sladkorja
  • Nogometna tekma
  • Novo leto
  • Obrok z več hodi
  • Ogled tekme
  • Popoldanska malica
  • Praznovanje
  • Predjed
  • Preprosto
  • Prigrizek
  • Prijatelji
  • Priloga
  • Rojstni dan
  • Večerja
  • Velika noč
  • Veliko beljakovin
  • Vir beljakovin
  • Žar
  • Zmenek
  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe