Ta jed je bila optimizirana za 3 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
V pol litra mlačnega mleka raztopite zavitek kvasa in dodajte žličko sladkorja. Ko začne kvas vzhajati prilijte 2-3 žlice olja, čajno žličko soli in toliko moke, da lahko zamesite bolj mehko in voljno testo. Testo pustite vzhajati, nato ga premesite in razvaljajte glede na velikost pekača.
Korak2
5 Min
Morske sadeže podušite na malo olja in belega vina. Dodajte sol in poper ter na drobno narezan peteršilj in česen.
Korak3
20 Min
Razvaljano testo za pico obložite s sirom Gauda ter nanj položite morske sadeže. Po vrhu razporedite nasekljan paradižnik in malo pekoče paprike. Pecite 20 minut pri 200 stopinjah.
Korak1
3
:
moka, sončničneg olje, sol, kvas
V pol litra mlačnega mleka raztopite zavitek kvasa in dodajte žličko sladkorja. Ko začne kvas vzhajati prilijte 2-3 žlice olja, čajno žličko soli in toliko moke, da lahko zamesite bolj mehko in voljno testo. Testo pustite vzhajati, nato ga premesite in razvaljajte glede na velikost pekača.
Korak2
3
:
sladkorji, sol
Morske sadeže podušite na malo olja in belega vina. Dodajte sol in poper ter na drobno narezan peteršilj in česen.
Korak3
3
:
gouda, čili paprika
Razvaljano testo za pico obložite s sirom Gauda ter nanj položite morske sadeže. Po vrhu razporedite nasekljan paradižnik in malo pekoče paprike. Pecite 20 minut pri 200 stopinjah.
Deli s prijatelji
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.