Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Poletna musaka brez mesa

Poletna musaka brez mesa

(0)
65 Min
Preprosto

Sestavine

6 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 6 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
350  g
bučke
300  g
jajčevcev
300  g
paradžink
600  g
mocarela
6  skodelice/skodelic
Kisla smetana
1  skodelica
jajce
2  g
sol
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
47.2 g
Energija
472 kcal
Maščobe
11.1 g
Beljakovine
47 g
Informacije za porcijo

Navodilo

65 Minute
  • Korak1

    5 Min
    Bučke in jajčevce po dolžini narežite na debele rezine, dodajte sol, popecite na obeh straneh in položite na prtiček, da olje vpije. Paradižnik narežemo na obroče in pustimo, da se odcedi.
  • Korak2

    5 Min
    Mocarelo grobo naribajte, nato pa dobro zmešajte kislo smetano in rumenjake ter dodajte sol
  • Korak3

    5 Min
    Bučke, sir in jajčevce izmenično razporedite v namaščeno ponev in položite paradižnik na vrh.
  • Korak4

    50 Min
    Prelijemo s kislo smetano in pečemo v pečici pri 200 ° C do 50 minut.
Poletna musaka brez mesa

Korak1 4

Korak1 Korak1 Korak1
: jajčevci, bučke, paradžink

Bučke in jajčevce po dolžini narežite na debele rezine, dodajte sol, popecite na obeh straneh in položite na prtiček, da olje vpije. Paradižnik narežemo na obroče in pustimo, da se odcedi.

Poletna musaka brez mesa

Korak2 4

Korak2 Korak2
: jajce, mocarela, sol

Mocarelo grobo naribajte, nato pa dobro zmešajte kislo smetano in rumenjake ter dodajte sol

Poletna musaka brez mesa

Korak3 4

Korak3
: bučke, paradžink, jajčevci

Bučke, sir in jajčevce izmenično razporedite v namaščeno ponev in položite paradižnik na vrh.

Poletna musaka brez mesa

Korak4 4

Korak4
: smetana za kuhanje

Prelijemo s kislo smetano in pečemo v pečici pri 200 ° C do 50 minut.

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
3 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Balkanska
  • Brez glutena
  • Brez glutena
  • Brez oreščkov / arašidov
  • Brez rakov
  • Brez rib
  • Brez svinjine
  • Brez Treenut
  • Drugi hod
  • Družinske jedi
  • Fuzijska
  • Glavna jed
  • Iz pečice
  • Kanapeji
  • Kosilo
  • Lahka večerja
  • Malo sladkorja
  • Obrok z več hodi
  • Pescetarijansko
  • Poletje
  • Popoldanska malica
  • Porcija zelenjave/sadja
  • Praznovanje
  • Predjed
  • Preprosto
  • Prijatelji
  • Priloga
  • Športni
  • Svoboden sem
  • Večerja
  • Vegetarijanska
  • Veliko beljakovin
  • Vir beljakovin
  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe