Preizkusite našo poletno musako z nizko vsebnostjo maščob v tem tednu. Recept je zelo preprost, okus pa bo nepozaben!
Sestavine
6
porcije
Ta jed je bila optimizirana za 6 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Bučke in jajčevce po dolžini narežite na debele rezine, dodajte sol, popecite na obeh straneh in položite na prtiček, da olje vpije. Paradižnik narežemo na obroče in pustimo, da se odcedi.
Korak2
5 Min
Mocarelo grobo naribajte, nato pa dobro zmešajte kislo smetano in rumenjake ter dodajte sol
Korak3
5 Min
Bučke, sir in jajčevce izmenično razporedite v namaščeno ponev in položite paradižnik na vrh.
Korak4
50 Min
Prelijemo s kislo smetano in pečemo v pečici pri 200 ° C do 50 minut.
Korak1
4
:
jajčevcev, bučke, paradžink
Bučke in jajčevce po dolžini narežite na debele rezine, dodajte sol, popecite na obeh straneh in položite na prtiček, da olje vpije. Paradižnik narežemo na obroče in pustimo, da se odcedi.
Korak2
4
:
jajce, mocarela, sol
Mocarelo grobo naribajte, nato pa dobro zmešajte kislo smetano in rumenjake ter dodajte sol
Korak3
4
:
bučke, paradžink, jajčevcev
Bučke, sir in jajčevce izmenično razporedite v namaščeno ponev in položite paradižnik na vrh.
Korak4
4
:
Kisla smetana
Prelijemo s kislo smetano in pečemo v pečici pri 200 ° C do 50 minut.
Deli s prijatelji
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.