Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poletna musaka brez mesa

(0)
65Min
Preprosto
Preizkusite našo poletno musako z nizko vsebnostjo maščob v tem tednu. Recept je zelo preprost, okus pa bo nepozaben!

Sestavine

-
6 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 6 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

350  g
bučke
300  g
jajčevcev
300  g
paradžink
600  g
mocarela
6  skodelice/skodelic
Kisla smetana
1  skodelica
jajce
2  g
sol

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
472.03 kcal
Ogljikovi hidrati
47.18 g
Beljakovine
47.03 g
Maščobe
11.12 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

65 Minute
Korak1
5 Min
Bučke in jajčevce po dolžini narežite na debele rezine, dodajte sol, popecite na obeh straneh in položite na prtiček, da olje vpije. Paradižnik narežemo na obroče in pustimo, da se odcedi.
Korak2
5 Min
Mocarelo grobo naribajte, nato pa dobro zmešajte kislo smetano in rumenjake ter dodajte sol
Korak3
5 Min
Bučke, sir in jajčevce izmenično razporedite v namaščeno ponev in položite paradižnik na vrh.
Korak4
50 Min
Prelijemo s kislo smetano in pečemo v pečici pri 200 ° C do 50 minut.
Poletna musaka brez mesa

Korak1 4

Korak1 Korak1 Korak1
: bučke, jajčevcev, paradžink

Bučke in jajčevce po dolžini narežite na debele rezine, dodajte sol, popecite na obeh straneh in položite na prtiček, da olje vpije. Paradižnik narežemo na obroče in pustimo, da se odcedi.

Poletna musaka brez mesa

Korak2 4

Korak2 Korak2
: mocarela, jajce, sol

Mocarelo grobo naribajte, nato pa dobro zmešajte kislo smetano in rumenjake ter dodajte sol

Poletna musaka brez mesa

Korak3 4

Korak3
: bučke, jajčevcev, paradžink

Bučke, sir in jajčevce izmenično razporedite v namaščeno ponev in položite paradižnik na vrh.

Poletna musaka brez mesa

Korak4 4

Korak4
: Kisla smetana

Prelijemo s kislo smetano in pečemo v pečici pri 200 ° C do 50 minut.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje