Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Polnjene bučke po bolonjsko

Polnjene bučke po bolonjsko

(0)
110 Min
Vmesni

Sestavine

4 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  kg
bučke
500  g
mleto meso
200  g
čebula
1 
česen
30  g
MAGGI Ideja za špagete Bolognese
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
25.3 g
Energija
302.1 kcal
Maščobe
6 g
Beljakovine
42.2 g
Informacije za porcijo

Navodilo

110 Minute
  • Polnjenje

    10 Min
    Popražite na drobno nasekljano čebulo in česen ter dodajte mleto meso in MAGGI idejo za Bolognese, ki ste jo zamešajte v 300 ml hladne vode.
  • Bučke

    10 Min
    Bučke prerežite na pol in z žlico odstranite sredico. Napolnite jih s pripravljenim nadevom in jih razporedite po pekaču. Nato jih zalijte z oljem in še enkrat z MAGGI idejo za Bolognese, ki ste jo zamešali v 0,5 l vode.
  • Pečenje

    90 Min
    V pekaču pecite 90 minut na 200 stopinjah.
Polnjene bučke po bolonjsko

Polnjenje 3

Polnjenje Polnjenje Polnjenje Polnjenje
: čebula, česen, MAGGI Ideja za špagete Bolognese

Popražite na drobno nasekljano čebulo in česen ter dodajte mleto meso in MAGGI idejo za Bolognese, ki ste jo zamešajte v 300 ml hladne vode.

Polnjene bučke po bolonjsko

Bučke 3

Bučke Bučke Bučke
: bučke

Bučke prerežite na pol in z žlico odstranite sredico. Napolnite jih s pripravljenim nadevom in jih razporedite po pekaču. Nato jih zalijte z oljem in še enkrat z MAGGI idejo za Bolognese, ki ste jo zamešali v 0,5 l vode.

Polnjene bučke po bolonjsko

Pečenje 3

Pečenje

V pekaču pecite 90 minut na 200 stopinjah.

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
6 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • 4. julij
  • 5. maj
  • Balkanska kuhinja
  • Družinske jedi
  • Jedi iz različnih kuhinj
  • Kosilo
  • Lahka večerja
  • Ni informacije o alergenih
  • Poletje
  • Popoldanska malica
  • Porcija Zelenjave / Sadja
  • Praznovanje
  • Preprosto
  • Prijatelji
  • Rojstni dan
  • Večerja
  • Veliko beljakovin
  • Vir beljakovin
  • Vir vlaknin

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • MAGGI polnjene paprike

    MAGGI polnjene paprike

    45 Min Vmesni
  • Polnjene pizza papirike

    Polnjene pizza papirike

    65 Min Preprosto

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe