Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Polnjene bučke po bolonjsko

(0)
110Min
Vmesni
Na poletnem jedilniku ni nikoli dovolj bučk! Zato te teden poskusite polnjene bučke z MAGGI idejo za špagete Bolognese.

Sestavine

-
4 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

2  kg
bučke
500  g
mleto meso
200  g
čebula
1 
česen
30  g
MAGGI Ideja za špagete Bolognese

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
302.12 kcal
Ogljikovi hidrati
25.29 g
Beljakovine
42.19 g
Maščobe
6.04 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

110 Minute
Polnjenje
10 Min
Popražite na drobno nasekljano čebulo in česen ter dodajte mleto meso in MAGGI idejo za Bolognese, ki ste jo zamešajte v 300 ml hladne vode.
Bučke
10 Min
Bučke prerežite na pol in z žlico odstranite sredico. Napolnite jih s pripravljenim nadevom in jih razporedite po pekaču. Nato jih zalijte z oljem in še enkrat z MAGGI idejo za Bolognese, ki ste jo zamešali v 0,5 l vode.
Pečenje
90 Min
V pekaču pecite 90 minut na 200 stopinjah.
Polnjene bučke po bolonjsko

Polnjenje 3

Polnjenje Polnjenje Polnjenje Polnjenje
: čebula, česen, MAGGI Ideja za špagete Bolognese

Popražite na drobno nasekljano čebulo in česen ter dodajte mleto meso in MAGGI idejo za Bolognese, ki ste jo zamešajte v 300 ml hladne vode.

Polnjene bučke po bolonjsko

Bučke 3

Bučke Bučke Bučke
: bučke

Bučke prerežite na pol in z žlico odstranite sredico. Napolnite jih s pripravljenim nadevom in jih razporedite po pekaču. Nato jih zalijte z oljem in še enkrat z MAGGI idejo za Bolognese, ki ste jo zamešali v 0,5 l vode.

Polnjene bučke po bolonjsko

Pečenje 3

Pečenje

V pekaču pecite 90 minut na 200 stopinjah.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje