Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Polnjeni kareji

(0)
75Min
Preprosto
Polnjeni kareji so idealno nedeljsko kosilo za vso družino

Sestavine

-
9 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 9 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

600  g
kare
200  g
slanina
5  čž
gorčica
1  čž
česen v prahu
200  g
šampinjoni

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
474.77 kcal
Ogljikovi hidrati
1.43 g
Beljakovine
15.01 g
Maščobe
45.13 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

75 Minute
Korak1
10 Min
Kare zarežite po sredini, da naredite zrezke in jih nato dobro začinite.
Korak2
5 Min
Slanino in gobe sesekljajte čim bolj na drobno, nato prepražite in pomešajte z gorčico.
Korak3
5 Min
Meso napolnite z mešanico, nato premažite z gorčico in dajte v ponev in z vseh strani in popecite.
Korak4
50 Min
Meso položite na folijo v pekač. Pritrdite z zobotrebci, nato zavijte v folijo in pecite 50 minut v ogreti pečici na temperature 200 C.
Korak5
5 Min
Odstranite folijo, da se meso povrhu zapeče in dobi lepo barvo. Postrezite s pečenim krompirjem in kuhanim korenčkom.
Polnjeni kareji

Korak1 5

: kare

Kare zarežite po sredini, da naredite zrezke in jih nato dobro začinite.

Polnjeni kareji

Korak2 5

: slanina, gorčica, šampinjoni

Slanino in gobe sesekljajte čim bolj na drobno, nato prepražite in pomešajte z gorčico.

Polnjeni kareji

Korak3 5

: kare, gorčica

Meso napolnite z mešanico, nato premažite z gorčico in dajte v ponev in z vseh strani in popecite.

Polnjeni kareji

Korak4 5

Meso položite na folijo v pekač. Pritrdite z zobotrebci, nato zavijte v folijo in pecite 50 minut v ogreti pečici na temperature 200 C.

Polnjeni kareji

Korak5 5

Odstranite folijo, da se meso povrhu zapeče in dobi lepo barvo. Postrezite s pečenim krompirjem in kuhanim korenčkom.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje