
Postrv v vinu
Ta jed je bila optimizirana za 8 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj
Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Hranilna vrednost izdelka
Recept v formatu PDF
PrenosNavodilo
Korak1
10 MinKorak2
5 MinKorak3
5 MinKorak4
5 MinKorak5
25 Min
Korak1 5
Svežo postrv očistite in operite.

Korak2 5
Posolite jo in dajte v skledo, nato prilijte vino, da se prepoji.

Korak3 5
Zmešajte olje in moko, nato pa vlijte v ognjevarno posodo.

Korak4 5
V posodo dodajte še ribo in jo prelijte z oljem.

Korak5 5
Pecite v ogreti pečici največ 25 minut. Okrasite z rezinami pomaranče.
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.