Za pripravo okusnih rib je treba malo spretnosti in znanja, zato je najbolje, da sledite našemu receptu, da vam bo nedeljsko kosilo v užitek.
Sestavine
8
porcije
Ta jed je bila optimizirana za 8 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Posolite jo in dajte v skledo, nato prilijte vino, da se prepoji.
Korak3
5 Min
Zmešajte olje in moko, nato pa vlijte v ognjevarno posodo.
Korak4
5 Min
V posodo dodajte še ribo in jo prelijte z oljem.
Korak5
25 Min
Pecite v ogreti pečici največ 25 minut. Okrasite z rezinami pomaranče.
Korak1
5
:
postrv
Svežo postrv očistite in operite.
Korak2
5
:
belo vino
Posolite jo in dajte v skledo, nato prilijte vino, da se prepoji.
Korak3
5
:
sončnično olje, moka
Zmešajte olje in moko, nato pa vlijte v ognjevarno posodo.
Korak4
5
:
postrv, sončnično olje
V posodo dodajte še ribo in jo prelijte z oljem.
Korak5
5
:
pomaranča
Pecite v ogreti pečici največ 25 minut. Okrasite z rezinami pomaranče.
Deli s prijatelji
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.