Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Fižol očistite in kuhajte, nato čez nekaj časa vodo odlijte in ga zalijte s sveže vrelo vodo, v kateri se bo skuhal do konca.
Ko je fižol kuhan, prepražite por in na drobno narezan korenček ter dodajte kuhan fižol.
Vse sestavine na majhnem ognju med stalnim mešanjem pražite, potem dodajte moko in MAGGI magijo okusa ter malo mlete sladke paprike.
Sestavine pretresite na pekač in postavite v pečico, kjer naj se peče še 15 minut pri temperaturi 200 stopinj.
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.
Napišite svoje mnenje