Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prebranec

(0)
45Min
Vmesni
Brezmesna jed, ki jo vsi obožujemo, je gotovo prebranec! Tokrat vam ponujamo idejo, kako ga je možno pripraviti malo drugače.

Sestavine

-
4 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

500  g
fižol
250  g
por
3  kosi/kosov
korenček
3  g
mleti črni poper,
10  g
moka
5  g
MAGGI magija okusa
1  kos
paprika

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
88.16 kcal
Ogljikovi hidrati
19.94 g
Beljakovine
3.61 g
Maščobe
0.53 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

45 Minute
Korak1
20 Min
Fižol očistite in kuhajte, nato čez nekaj časa vodo odlijte in ga zalijte s sveže vrelo vodo, v kateri se bo skuhal do konca.
Korak2
5 Min
Ko je fižol kuhan, prepražite por in na drobno narezan korenček ter dodajte kuhan fižol.
Korak3
5 Min
Vse sestavine na majhnem ognju med stalnim mešanjem pražite, potem dodajte moko in MAGGI magijo okusa ter malo mlete sladke paprike.
Korak4
15 Min
Sestavine pretresite na pekač in postavite v pečico, kjer naj se peče še 15 minut pri temperaturi 200 stopinj.
Prebranec

Korak1 4

Korak1
: fižol

Fižol očistite in kuhajte, nato čez nekaj časa vodo odlijte in ga zalijte s sveže vrelo vodo, v kateri se bo skuhal do konca.

Prebranec

Korak2 4

Korak2 Korak2 Korak2
: fižol, por, korenček, moka

Ko je fižol kuhan, prepražite por in na drobno narezan korenček ter dodajte kuhan fižol.

Prebranec

Korak3 4

Korak3
: moka, MAGGI magija okusa

Vse sestavine na majhnem ognju med stalnim mešanjem pražite, potem dodajte moko in MAGGI magijo okusa ter malo mlete sladke paprike.

Prebranec

Korak4 4

Korak4

Sestavine pretresite na pekač in postavite v pečico, kjer naj se peče še 15 minut pri temperaturi 200 stopinj.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje