Ko ste doma, se obnašajte kot Rimljani.
Prepustite se italijanskim okusom v udobju svoje kuhinje.
Predstavljamo vam mamljiv recept za rižoto s piščancem in gobami.
Sestavine
3
porcije
Ta jed je bila optimizirana za 3 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:
ingredient_quantity
recipe ingredient
40g
MAGGI Trattoria a Casa Recept za Risotto Funghi e pollo 40g
Piščančje prsi narežite na kocke in jih v loncu na 1-2 žlicah sončničnega olja na zmernem ognju pražite 3-4 minute ter občasno premešajte.
Korak2
2 Min
Dodajte narezane šampinjone, sesekljan česen in riž, pražite še 1-2 minuti in ves čas mešajte.
Korak3
1 Min
Vsebino vrečke raztopite v 600 ml mlačne vode in postopoma dodajte v lonec, tako da bo riž ves čas pokrit.
Korak4
20 Min
Pri nizki temperaturi kuhajte 17-19 minut.. Po želji dodajte parmezan.
Korak1
4
:
piščanci
Piščančje prsi narežite na kocke in jih v loncu na 1-2 žlicah sončničnega olja na zmernem ognju pražite 3-4 minute ter občasno premešajte.
Korak2
4
:
Riž, česen, gob
Dodajte narezane šampinjone, sesekljan česen in riž, pražite še 1-2 minuti in ves čas mešajte.
Korak3
4
Vsebino vrečke raztopite v 600 ml mlačne vode in postopoma dodajte v lonec, tako da bo riž ves čas pokrit.
Korak4
4
Pri nizki temperaturi kuhajte 17-19 minut.. Po želji dodajte parmezan.
Deli s prijatelji
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.