Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rižota s piščancem in gobami

(0)
27Min
Preprosto
Recipe Adimo
Ko ste doma, se obnašajte kot Rimljani. Prepustite se italijanskim okusom v udobju svoje kuhinje. Predstavljamo vam mamljiv recept za rižoto s piščancem in gobami.

Sestavine

-
3 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 3 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

200  g
Riž
150  g
gob
150  g
piščanci
2 
česen

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
434.34 kcal
Beljakovine
17.47 g
Ogljikovi hidrati
65.28 g
Maščobe
10.79 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

27 Minute
Korak1
4 Min
Piščančje prsi narežite na kocke in jih v loncu na 1-2 žlicah sončničnega olja na zmernem ognju pražite 3-4 minute ter občasno premešajte.
Korak2
2 Min
Dodajte narezane šampinjone, sesekljan česen in riž, pražite še 1-2 minuti in ves čas mešajte.
Korak3
1 Min
Vsebino vrečke raztopite v 600 ml mlačne vode in postopoma dodajte v lonec, tako da bo riž ves čas pokrit.
Korak4
20 Min
Pri nizki temperaturi kuhajte 17-19 minut.. Po želji dodajte parmezan.
Rižota s piščancem in gobami

Korak1 4

Korak1
: piščanci

Piščančje prsi narežite na kocke in jih v loncu na 1-2 žlicah sončničnega olja na zmernem ognju pražite 3-4 minute ter občasno premešajte.

Rižota s piščancem in gobami

Korak2 4

Korak2
: Riž, česen, gob

Dodajte narezane šampinjone, sesekljan česen in riž, pražite še 1-2 minuti in ves čas mešajte.

Rižota s piščancem in gobami

Korak3 4

Korak3

Vsebino vrečke raztopite v 600 ml mlačne vode in postopoma dodajte v lonec, tako da bo riž ves čas pokrit.

Rižota s piščancem in gobami

Korak4 4

Korak4

Pri nizki temperaturi kuhajte 17-19 minut.. Po želji dodajte parmezan.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje