Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Sarme

Sarme

(0)
175 Min
Vmesni

Sestavine

5 del

Ta jed je bila optimizirana za 5 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
mleto meso
3 
čebula
2 
korenje
2  glave/glav
kislo zelje
3  g
poper
2  g
bazilika
3  g
sladka mleta paprika
2  ž
sončničneg olje
5  g
MAGGI magija okusa
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
21.8 g
Energija
267.3 kcal
Maščobe
9.3 g
Beljakovine
26.6 g
Informacije za porcijo

Navodilo

175 Minute
  • Korak1

    10 Min
    Čebulo in korenje nasekljajte kar se da na drobno.
  • Korak2

    15 Min
    Na olju ju pražite toliko časa, da se zmehčata, nato dodajte mleto meso in premešajte.
  • Korak3

    10 Min
    Vse začimbe stresite k mesu in premešajte, da se vse sestavine lepo razporedijo.
  • Korak4

    15 Min
    Od zeljnate glave ločite večje liste in na vsakega položite dve žlički nadeva in zavijte v sarmo.
  • Korak5

    5 Min
    Polagajte v naoljen pekač, v katerega ste položili lovorov list, nato dolijte vodo.
  • Korak6

    120 Min
    V pekaču pecite na 200 stopinjah, dokler niso sarme lepo zapečene.
Sarme

Korak1 6

Korak1 Korak1
: korenje, čebula

Čebulo in korenje nasekljajte kar se da na drobno.

Sarme

Korak2 6

Korak2
: sončničneg olje, mleto meso

Na olju ju pražite toliko časa, da se zmehčata, nato dodajte mleto meso in premešajte.

Sarme

Korak3 6

Korak3
: sladka mleta paprika, bazilika, MAGGI magija okusa, poper

Vse začimbe stresite k mesu in premešajte, da se vse sestavine lepo razporedijo.

Sarme

Korak4 6

Korak4
: kislo zelje

Od zeljnate glave ločite večje liste in na vsakega položite dve žlički nadeva in zavijte v sarmo.

Sarme

Korak5 6

Korak5

Polagajte v naoljen pekač, v katerega ste položili lovorov list, nato dolijte vodo.

Sarme

Korak6 6

Korak6

V pekaču pecite na 200 stopinjah, dokler niso sarme lepo zapečene.

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
4 + 2 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Balkanska kuhinja
  • Božič
  • Deževna sezona
  • Družinske jedi
  • Glavna jed
  • Jesen
  • Kosilo
  • Lahka večerja
  • Manj kot 300 kalorij
  • Nacionalna
  • Nizka vsebnost soli
  • Pijača
  • Porcija Zelenjave / Sadja
  • Praznovanje
  • Prijatelji
  • Več hodni obrok
  • Veliko beljakovin
  • Veliko vlaknin
  • Vikendi
  • Vir beljakovin
  • Vir vlaknin
  • Zima

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Sarme

    Sarme

    125 Min Vmesni
  • Sarme iz trtnih listov

    Sarme iz trtnih listov

    120 Min Vmesni

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe
  • Izjava o dostopnosti