Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Sočna teletina z gorčico in šampinjoni

Sočna teletina z gorčico in šampinjoni

(0)
23 Min
Vmesni

Sestavine

2 porcije

Ta jed je bila optimizirana za 2 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
telečjega stegna
1  kocka
MAGGI kokošja kocka
200  g
Gobe, bele, surove
100  ml
belo vino
4  čž
gorčica
2  ž
sezamova semena
2  ž
smetana kisla
4.2  g
sladkorji
0.5  čž
česen v prahu
1  vejica
peteršilj
1  ž
MAGGI magija okusa
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
10.8 g
Energija
433 kcal
Maščobe
14 g
Beljakovine
56.5 g
Informacije za porcijo

Navodilo

23 Minute
  • Zrezki

    5 Min
    Zrezke potolcite in jih začinite z MAGGI Magijo okusa in jih na olju opecite po obeh straneh.
  • Omaka

    10 Min
    Ko so zrezki pečeni, jih prestavite v drugo posodo in jih postavite na toplo. V preostanek olja dodajte gorčico, žličko česna v prahu, jušno osnovo, vino, žličko sladkorja, origano in sezam in pustite, da se še malo časa vse skupaj kuha.
  • Meso in šampinjoni

    5 Min
    Meso položite nazaj v kozico, dodajte šampinjone in pražite še 5 minut.
  • Kisla smetana

    2 Min
    Proti koncu praženja dodajte kislo smetano, predhodno raztopljen jedilni škrob in kuhajte še toliko časa, dokler se omaka ne zgosti.
  • Serviranje

    1 Min
    Dodate lahko poljubno prilogo, vendar vam mi priporočamo pečen mlad krompir in sočen češnjev paradižnik. Ni slaba ideja, kajne?
Sočna teletina z gorčico in šampinjoni

Zrezki 5

Zrezki
: teletina

Zrezke potolcite in jih začinite z MAGGI Magijo okusa in jih na olju opecite po obeh straneh.

Sočna teletina z gorčico in šampinjoni

Omaka 5

Omaka Omaka
: belo vino, gorčica, sladkorji, česen v prahu

Ko so zrezki pečeni, jih prestavite v drugo posodo in jih postavite na toplo. V preostanek olja dodajte gorčico, žličko česna v prahu, jušno osnovo, vino, žličko sladkorja, origano in sezam in pustite, da se še malo časa vse skupaj kuha.

Sočna teletina z gorčico in šampinjoni

Meso in šampinjoni 5

Meso in šampinjoni
: gob

Meso položite nazaj v kozico, dodajte šampinjone in pražite še 5 minut.

Sočna teletina z gorčico in šampinjoni

Kisla smetana 5

Kisla smetana

Proti koncu praženja dodajte kislo smetano, predhodno raztopljen jedilni škrob in kuhajte še toliko časa, dokler se omaka ne zgosti.

Sočna teletina z gorčico in šampinjoni

Serviranje 5

Serviranje

Dodate lahko poljubno prilogo, vendar vam mi priporočamo pečen mlad krompir in sočen češnjev paradižnik. Ni slaba ideja, kajne?

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
5 + 12 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • 4. julij
  • 5. maj
  • Balkanska
  • Družinske jedi
  • Fuzijska
  • Glavna jed
  • Jesen
  • Kosilo
  • Lahka večerja
  • Ni informacije o alergenih
  • Obrok z več hodi
  • Popoldanska malica
  • Porcija zelenjave/sadja
  • Praznovanje
  • Preprosto
  • Prijatelji
  • Rojstni dan
  • Športni
  • Večerja
  • Velika noč
  • Veliko beljakovin
  • Vir beljakovin
  • Žar
  • Zmenek
  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe