Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sočni zrezki v lovski omaki

(0)
50Min
Vmesni
Velikonočnih lovskih zrezkov ni težko pripraviti, če le imate pravi recept. Upoštevajte naša navodila in rezultat bo naravnost izvrsten.

Sestavine

-
4 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

600  g
zrezki brez kosti
50  g
šampinjoni
1 
čebula
1 
pekoča paprika
2  g
poper
10  g
maslo
10  g
moka
1  kocka
MAGGI kokošja juha v kocki
30  g
smetana kisla

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
233.21 kcal
Ogljikovi hidrati
3.16 g
Beljakovine
36.68 g
Maščobe
8.34 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

50 Minute
Korak1
5 Min
Šampinjone očistite in narežite na lističe, debeline približno pol centimetra
Korak2
10 Min
Rdečo čebulo nasekljajte, pekočo papriko pa narežite na trakove.
Korak3
10 Min
Zrezke dobro začinite, nato jih prepražite na maslu in odstranite iz ponve.
Korak4
10 Min
Na maščobi v ponvi popražite čebulo, dodajte gobe in papriko. Pražite, dokler voda ne izhlapi.
Korak5
5 Min
Dodajte juho MAGGI in kuhajte še nekaj minut.
Korak6
5 Min
Vmešajte moko in sladko smetano, dodajte omako in še malo pokuhajte.
Korak7
5 Min
Zrezke postrezite z omako, ki ste jo pripravili iz gob in paprike.
Sočni zrezki v lovski omaki

Korak1 7

Korak1 Korak1
: šampinjoni

Šampinjone očistite in narežite na lističe, debeline približno pol centimetra

Sočni zrezki v lovski omaki

Korak2 7

Korak2 Korak2
: čebula, pekoča paprika

Rdečo čebulo nasekljajte, pekočo papriko pa narežite na trakove.

Sočni zrezki v lovski omaki

Korak3 7

Korak3
: zrezki brez kosti, MAGGI magija okusa, poper, maslo

Zrezke dobro začinite, nato jih prepražite na maslu in odstranite iz ponve.

Sočni zrezki v lovski omaki

Korak4 7

Korak4
: šampinjoni, čebula, pekoča paprika

Na maščobi v ponvi popražite čebulo, dodajte gobe in papriko. Pražite, dokler voda ne izhlapi.

Sočni zrezki v lovski omaki

Korak5 7

Korak5
: MAGGI kokošja juha v kocki

Dodajte juho MAGGI in kuhajte še nekaj minut.

Sočni zrezki v lovski omaki

Korak6 7

Korak6
: moka, smetana kisla

Vmešajte moko in sladko smetano, dodajte omako in še malo pokuhajte.

Sočni zrezki v lovski omaki

Korak7 7

Korak7
: zrezki brez kosti, šampinjoni, čebula, pekoča paprika, MAGGI magija okusa, poper, maslo, moka, MAGGI kokošja juha v kocki, smetana kisla

Zrezke postrezite z omako, ki ste jo pripravili iz gob in paprike.

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje