
Solata s piščancem in gobami
Ta jed je bila optimizirana za 4 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj
Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Hranilna vrednost izdelka
Recept v formatu PDF
PrenosNavodilo
Korak1
5 MinKorak2
20 MinKorak3
5 MinKorak4
5 MinKorak5
5 MinKorak6
5 Min
Korak1 6
Majonezo THOMY zmešajte s sokom limone in dodajte sol ter poper.

Korak2 6
Piščančje meso specite v pečici, odstranite kožo in ga narežite na večje kose.

Korak3 6
Gobe malo podušite in dodajte maščobo, ki je ostala od peke mesa.

Korak4 6
V posodo najprej dajte meso, nato gobe ter nazadnje še preliv z majonezo THOMY.

Korak5 6
Dodajte mlado čebulo in vse skupaj premešajte.

Korak6 6
Počakajte, da se ohladi in nato postrezite s kruhom.
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.