Solatni preliv

(0)
15Min
Recipe Adimo
Hitro, lahko in tako okusno! Oglejte si ta recept in naredite vaše solate popolnoma drugačne in še okusnejše z MAGGI koruzno omako.

Sestavine

-
1 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 1 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

1  ž
gorčica
2  ž
oljčno olje
2  ž
majoneza
2  čž
jabolčni kis
40  ml
voda

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
330.8 kcal
Beljakovine
1.18 g
Ogljikovi hidrati
7.49 g
Maščobe
33.71 g
Informacije za porcijo
Recept v formatu PDF
Prenos
Pa začnimo kuhati

Navodilo

15 Minute
Korak1
15 Min
Vse stavine dodajte v skledo in jih zmešajte skupaj. Preliv lahko uporabite na vseh solatah. Postrezite s solato po izbiri.
Solatni preliv

Korak1 1

Vse stavine dodajte v skledo in jih zmešajte skupaj. Preliv lahko uporabite na vseh solatah. Postrezite s solato po izbiri.

Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Molimo ispunite captcha polje