Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Svinjski kare z zelenjavo

(0)
130Min
Vmesni
Presenetite svoje najdražje z okusnim velikonočnim kosilom, v pečici pripravite svinjski kare z zelenjavo.

Sestavine

-
11 porcije
+

Ta jed je bila optimizirana za 11 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj

750  g
svinjski kare
5 
krompir
2 
mlada čebula
300  g
šampinjoni
3 
korenje
1  skodelica
koruza
0.5  skodelica
grah
30  g
česen
4  g
poper
10  ml
50  ml
sončnično olje
200  ml
voda

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
sestavine kopirane
.

Hranilna vrednost izdelka

Energija
496.13 kcal
Ogljikovi hidrati
22.52 g
Beljakovine
10.18 g
Maščobe
41.12 g
Informacije za porcijo
Pa začnimo kuhati

Navodilo

130 Minute
Korak1
60 Min
Svinjski kare operite, nato zarežite do kosti in začinite z začimbno mešanico MAGGI magija okusa, sesekljanim česnom in poprom. Položite v ognjevarno ponev, dodajte 300 ml vode in meso prelijte z oljem. Pecite eno uro v pečici, ogreti na 200 stopinj.
Korak2
10 Min
Medtem ko se meso peče, pripravite zelenjavo. Krompir in korenje olupite in narežite na večje kose. V posodo dajte krompir in korenje, dodajte grah in koruzo ter v posodo prilijte 200 ml vode.
Korak3
30 Min
Odprite pečico, obrnite svinjski kare in dodajte zelenjavo. Zelenjavo iz posode potresite okoli mesa. Zaprite pečico in nadaljujte s peko še približno 30 minut.
Korak4
30 Min
Po 30 minutah meso ponovno obrnite in dodajte šampinjone ter meso prelijte z omako MAGGI wurze. Nato pecite še 30 minut. Okus dobro pečenega mesa in zelenjave vas bo navdušil!
Svinjski kare z zelenjavo

Korak1 4

Korak1 Korak1 Korak1 Korak1 Korak1
: svinjski kare, poper

Svinjski kare operite, nato zarežite do kosti in začinite z začimbno mešanico MAGGI magija okusa, sesekljanim česnom in poprom. Položite v ognjevarno ponev, dodajte 300 ml vode in meso prelijte z oljem. Pecite eno uro v pečici, ogreti na 200 stopinj.

Svinjski kare z zelenjavo

Korak2 4

Korak2 Korak2 Korak2 Korak2
: krompir, korenje, koruza, grah

Medtem ko se meso peče, pripravite zelenjavo. Krompir in korenje olupite in narežite na večje kose. V posodo dajte krompir in korenje, dodajte grah in koruzo ter v posodo prilijte 200 ml vode.

Svinjski kare z zelenjavo

Korak3 4

Korak3
: svinjski kare, krompir, korenje, koruza, grah

Odprite pečico, obrnite svinjski kare in dodajte zelenjavo. Zelenjavo iz posode potresite okoli mesa. Zaprite pečico in nadaljujte s peko še približno 30 minut.

Svinjski kare z zelenjavo

Korak4 4

Korak4
: mlada čebula, šampinjoni, česen, MAGGI Wurze

Po 30 minutah meso ponovno obrnite in dodajte šampinjone ter meso prelijte z omako MAGGI wurze. Nato pecite še 30 minut. Okus dobro pečenega mesa in zelenjave vas bo navdušil!

Recept v formatu PDF
Prenos
Deli s prijatelji

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
4
Bi priporočili ta izdelek prijatelju?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki.
Molimo ispunite captcha polje