
Svinjski zrezki s pršutom in 4 siri
Ta jed je bila optimizirana za 8 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj
Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Hranilna vrednost izdelka
Recept v formatu PDF
PrenosNavodilo
Korak1
3 MinKorak2
5 MinKorak3
5 MinKorak4
5 MinKorak5
2 MinKorak6
5 Min
Korak1 6
Svinjino narežite na manjše zrezke.

Korak2 6
Vsak zrezek potolcite s kladivom za meso in dobro začinite s poprom, soljo in MAGGI magijo okusa.

Korak3 6
Zrezke z ene strani povaljajte v moki. V ogreto ponev vlijte olje in vanj enega za drugim polagajte zrezke. Na vsak zrezek dajte po eno rezino pršuta.

Korak4 6
Ko meso porjavi, zrezke obrnite na drugo stran, da se zapeče še pršut.

Korak5 6
Vsebino vrečke MAGGI ideja za piščanca s 4 siri raztopite v smetani za kuhanje in prelijte po mesu.

Korak6 6
Meso dušite do mehkega.
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.