Tagliatelle z gobami
Ta jed je bila optimizirana za 3 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj
Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Hranilna vrednost izdelka
Recept v formatu PDF
PrenosNavodilo
Korak1
3 MinKorak2
2 MinKorak3
3 MinKorak4
10 Min
Korak1 4
V loncu na 1-2 žlicah sončničnega olja na zmernem ognju 2-3 minute pražite sesekljan česen in narezane šampinjone.

Korak2 4
Vsebino vrečke raztopite v 250 ml mlačne vode, dodajte 150 ml smetane in premešajte, da ne nastanejo grudice.

Korak3 4
Šampinjone in česen prelijte s pripravljeno zmesjo in kuhajte 3 minute na zmernem ognju ter rahlo mešajte.

Korak4 4
V lonec z omako dodajte kuhane in odcejene široke rezance ter jih dobro premešajte z omako, nato pa posodo odstranite s štedilnika. Postrezite s parmezanom.
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.