Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Iskanje Iskanje
  • Recepti Recepti
  • Revija Revija
  • Izdelki Izdelki
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Zgodovina
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Teriyaki piščanec na japonski način

Teriyaki piščanec na japonski način

(0)
10 Min
Preprosto

Sestavine

2

Ta jed je bila optimizirana za 2 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  g
belo piščančje meso
1 
paprika
200  g
riža
7  ž
MAGGI Omaka za Teriyaki
Kopiraj

Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri

Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.

Izvozi sestavine

Izberite iz seznama sestavin

Kopiraj
.

Hranilna vrednost izdelka

Ogljikovi hidrati
89.4 g
Energija
640.6 kcal
Maščobe
18.3 g
Beljakovine
27.4 g
Informacije za porcijo

Navodilo

10 Minute
  • Korak1

    7 Min
    Piščančji file narežemo na kocke in prepražimo do zlato rjave barve (5 min). Teriyaki piščanec na japonski način
  • Korak2

    2 Min
    Nato dodamo eno narezano papriko (100 g) in pražimo še 2-3 minute. Teriyaki piščanec na japonski način
  • Korak3

    1 Min
    Dodamo MAGGI Teriyaki omako (6-7 žlic) in kuhamo še 2 min. Namig kuharja: Postrezite z 200 g kuhanega riža. Potresite s sezamom ali mlado čebulo. Teriyaki piščanec na japonski način
Teriyaki piščanec na japonski način

Korak1 3

: sladka rdeča paprika, belo piščančje meso

Piščančji file narežemo na kocke in prepražimo do zlato rjave barve (5 min).

Teriyaki piščanec na japonski način

Korak2 3

: sladka rdeča paprika, MAGGI Omaka za Teriyaki, belo piščančje meso

Nato dodamo eno narezano papriko (100 g) in pražimo še 2-3 minute.

Teriyaki piščanec na japonski način

Korak3 3

: belo piščančje meso, MAGGI Omaka za Teriyaki, sladka rdeča paprika, riža

Dodamo MAGGI Teriyaki omako (6-7 žlic) in kuhamo še 2 min. Namig kuharja: Postrezite z 200 g kuhanega riža. Potresite s sezamom ali mlado čebulo.

Recept v formatu PDF

Deli s prijatelji

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte povezave

Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.

Napišite svoje mnenje

Vaša ocena
Would you recommend this item?
Images
Medijski element 0 od 6 je dodan.
7 + 5 =
Molimo ispunite captcha polje

Odkrijte še več

  • Glavna jed
  • Japonska
  • Kosilo
  • Malo sladkorja
  • Riževe jedi
  • Večerja
  • Vir beljakovin

Odkrijte še več receptov

Naloži več receptov

  • Preprost piščanec Teriyaki

    Preprost piščanec Teriyaki

    10 Min Preprosto
  • Japonski Teriyaki piščanec z rižem

    Japonski Teriyaki piščanec z rižem

    10 Min Preprosto
  • Vegetarijanska Teriyaki skleda z zelenjavo

    Vegetarijanska Teriyaki skleda z zelenjavo

    10 Min Preprosto

Naloži več receptov

  • facebook
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Piškotki
  • Pogoji uporabe