
Testenine z bučami
Ta jed je bila optimizirana za 6 obroki. Količina in čas bo morda treba spremeniti. Tukaj lahko najdete več informacij o prilagojenih velikostih porcij: tukaj
Naši najboljši nasveti in triki za velikost porcije po meri
Če se količine povečajo, se lahko čas kuhanja podaljša, zato poglejte še enkrat. Sprva uporabljajte vodo in začimbe, po potrebi jih dodajte več.
Hranilna vrednost izdelka
Recept v formatu PDF
PrenosNavodilo
Čebula in piščančje meso
5 MinKorak2
3 MinČesen
2 MinBazilika
5 MinTestenine
5 MinServiranje
10 Min
Čebula in piščančje meso 6
Prepražite glavo manjše čebule in dodajte na kocko narezano piščančje meso, ki ste ga začinili z Maggi Magija okusa

Korak2 6
Piščančjemu mesu dodajte na trakove narezane bučke.

Česen 6
Ko bučke spustijo vodo, dodajte česen, ki ste ga strli ali na drobno nasekljali.

Bazilika 6
Dodajte baziliko in vse skupaj pustite na srednjem ognju, dokler ne izpari voda.

Testenine 6
V drugi posodi skuhajte testenine. Ko skoraj vsa voda izpari, vendar ne povsem, dodajte smetano za kuhanje in pustite naj se na blagem ognju še malo kuha. Posolite.

Serviranje 6
Testenine odcedite in dodajte v posodo z omako. Vse skupaj na majhnem ognju kuhajte še približno 10 minut, da se sestavine povežejo. Postrezite z razdrobljenim sirom Feta, drobnjakom in paradižnikom.
Aktivirajte povezave
Kliknili ste na povezavo tretje osebe in kmalu boste zapustili spletno mesto. Upoštevajte, da nimamo nadzora nad tretjimi platformami, jih ne podpiramo in ne prevzemamo odgovornosti zanje, vključno z njihovo vsebino, natančnostjo ali funkcijo. Vaša interakcija s temi povezanimi platformami je na lastno odgovornost. Ne prevzemamo odgovornosti za platforme tretjih oseb in njihove pogoje. Za več informacij preberite naše pogoje uporabe tukaj.